Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Person
Title
Issue Date
ZHAW Projects
Organisational Unit
Publication Type
Subject (DDC)
Subject
Keywords for Webfeeds
Series
ZHAW Magazines
Language
Deutsch
English
Sign on to:
My workspace
Receive email
updates
Edit Profile
ZHAW digitalcollection
Browsing by Organisational Unit Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Metadata reports
CSV (short)
RIS
BibTeX
Showing results 477 to 496 of 635
< previous
next >
Issue Date
Title
Involved Person(s)
6-May-2011
Recent Developments in Active and Intelligent Packaging (AIP)
Yildirim, Selçuk
2018
Rechtsgrundlagen für den Einsatz und die Kennzeichnung von Mikroorganismen bei der Herstellung von Lebensmitteln
Kirchsteiger-Meier, Evelyn
10-Feb-2023
Rechtsgrundlagen für Information zu Allergenen und Allergenmanagement
Kirchsteiger-Meier, Evelyn
Mar-2011
Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects
Bongartz, Annette
;
Cezanne, Marie-Louise
;
Hauert, C.
;
Wehrli, C.
2005
Recombinant chlorobenzene dioxygenase from Pseudomonas sp. P51: a biocatalyst for regioselective oxidation of aromatic nitriles
Yildirim, Selçuk
;
Franko, Telma T.
;
Wohlgemuth, Roland
;
Kohler, Hans-Peter E.
;
Witholt, Bernard
, et al
2008
Reduktion von Salmonellen bei unterschiedlichen Röstparametern
Benz, Karl
;
Gantenbein-Demarchi, Corinne
;
Penaloza-Inzurieta, Walter
;
Krapf, Tamara
;
Diep, Benjamin
15-Oct-2015
Regelungsrahmen in der Schweiz und der EU für Lebensmittelenzyme im Allgemeinen und für Transglutaminase im Speziellen
Kirchsteiger-Meier, Evelyn
;
Wick, Sylvia
2017
Relative validation of a food frequency questionnaire to estimate food intake in an adult population
Steinemann, Nina
;
Grize, Leticia
;
Ziesemer, Katrin
;
Kauf, Peter
;
Probst-Hensch, Nicole
, et al
21-Dec-2021
Release of important chocolate odorants by water : comparison of traditionally manufactured chocolate to chocolate manufactured by a novel processing technology
Ullrich, Lisa
;
Neien, Silva
;
Chatelain, Karin
;
Kneubühl, Markus
;
Hühn, Tilo
, et al
1999
Relevanz von analytischen Daten als Entscheidungsgrössen in der oenologischen Praxis, I : von der Traubenannahme bis zum vorgeklärten Most
Bernath, Konrad
;
Flüeler, Thomas
;
Hühn, Tilo
2000
Relevanz von analytischen Daten als Entscheidungsgrössen in der oenologischen Praxis, II : von der alkoholischen Gärung über den biologischen Säureabbau bis zum Ausbau
Bernath, Konrad
;
Flüeler, Thomas
;
Hühn, Tilo
Nov-2019
Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften
Häfele, Martin
;
Flüeler, Thomas
;
Gerber, Oliver
;
Chetschik, Irene
;
Casty, Bettina
, et al
2012
Rhamnose-inducible gene expression in Listeria monocytogenes
Fieseler, Lars
;
Schmitter, Sibylle
;
Teiserskas, Justinas
;
Loessner, Martin J.
2020
Risk evaluation of E. coli ST 131 as a foodborne pathogen in Switzerland
Wetzel, Silvan
;
Fieseler, Lars
2014
Rohstoff-, Prozess- und Produktqualität : Erfolgsfaktoren für das Brot der Zukunft
Kleinert, Michael
2013
Rope in bread : a critical challenge for the bakery industry
Fieseler, Lars
;
Gantenbein-Demarchi, Corinne
;
Miescher Schwenninger, Susanne
;
Kuhn, Roger
;
Kleinert, Michael
2022
Ropiness in bread : a re-emerging spoilage phenomenon
Pacher, Nicola
;
Burtscher, Johanna
;
Johler, Sophia
;
Etter, Danai
;
Bender, Denisse
, et al
2010
Ropiness in bread : is early detection possible?
Huber, Jeanine
;
Freimüller Leischtfeld, Susette
;
Kuhn, Roger
;
Kleinert, Michael
;
Gantenbein-Demarchi, Corinne
2017
Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und Verarbeitungsindustrie
Müller, Claudia
;
Städeli, Carolina
;
Beretta, Claudio
;
Buchli, Jürg
2012
Saftgewinnung aus enzymatisch geschälten Orangen
Hühn, Tilo
;
Flüeler, Thomas
;
Dossenbach, Sandro
;
Gerber, Oliver
;
Kneubühl, Markus
, et al