Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Reduktion von Salmonellen bei unterschiedlichen Röstparametern
Authors: Benz, Karl
Gantenbein-Demarchi, Corinne
Penaloza-Inzurieta, Walter
Krapf, Tamara
Diep, Benjamin
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 8
Issue: 6
Page(s): 10
Pages to: 12
Issue Date: 2008
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subjects: Salmonellen; Kakaobohnen; Schokolade; Rösten
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6543
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Benz, K., Gantenbein-Demarchi, C., Penaloza-Inzurieta, W., Krapf, T., & Diep, B. (2008). Reduktion von Salmonellen bei unterschiedlichen Röstparametern. Lebensmittel-Technologie, 8(6), 10–12.
Benz, K. et al. (2008) ‘Reduktion von Salmonellen bei unterschiedlichen Röstparametern’, Lebensmittel-Technologie, 8(6), pp. 10–12.
K. Benz, C. Gantenbein-Demarchi, W. Penaloza-Inzurieta, T. Krapf, and B. Diep, “Reduktion von Salmonellen bei unterschiedlichen Röstparametern,” Lebensmittel-Technologie, vol. 8, no. 6, pp. 10–12, 2008.
BENZ, Karl, Corinne GANTENBEIN-DEMARCHI, Walter PENALOZA-INZURIETA, Tamara KRAPF und Benjamin DIEP, 2008. Reduktion von Salmonellen bei unterschiedlichen Röstparametern. Lebensmittel-Technologie. 2008. Bd. 8, Nr. 6, S. 10–12
Benz, Karl, Corinne Gantenbein-Demarchi, Walter Penaloza-Inzurieta, Tamara Krapf, and Benjamin Diep. 2008. “Reduktion von Salmonellen bei unterschiedlichen Röstparametern.” Lebensmittel-Technologie 8 (6): 10–12.
Benz, Karl, et al. “Reduktion von Salmonellen bei unterschiedlichen Röstparametern.” Lebensmittel-Technologie, vol. 8, no. 6, 2008, pp. 10–12.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.