Title: Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und Verarbeitungsindustrie
Authors : Müller, Claudia
Städeli, Carolina
Beretta, Claudio
Buchli, Jürg
Proceedings: Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 54. Wissenschaftlichen Kongress
Conference details: 54. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung (DGE), Kiel, 1. - 3. März 2017
Publisher / Ed. Institution : Deutsche Gesellschaft für Ernährung
Publisher / Ed. Institution: Bonn
Issue Date: 2017
Series : Proceedings of the German Nutrition Society
Series volume: 23
Language : Deutsch / German
Subject (DDC) : 647: Grosshaushaltsführung
664: Lebensmitteltechnologie
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Publication type: Konferenz: Poster / Conference Poster
Type of review: Keine Angabe / Not specified
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4110
License (according to publishing contract) : Lizenz gemäss Verlagsvertrag / Licence according to publishing contract
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.