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Issue Date | Title | Involved Person(s) |
24-Aug-2018 | Maische-Extraktion und Ausbau bei Rotwein | Häfele, Martin; Flüeler, Thomas; Bernath, Konrad; Kümin, Nadja; Hühn, Tilo |
29-Aug-2019 | Maischekontaktzeit : wann und wie lange? | Häfele, Martin; Flüeler, Thomas; Kümin, Nadja; Bernath, Konrad; Hühn, Tilo |
2011 | Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen | Bermes, Carlo Manfred; Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo; Pfeifer, Wolfgang |
2015 | Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten | Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo |
18-Mar-2020 | Mehr Wertigkeit, weniger Marketing | Hühn, Tilo |
2002 | Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier | Bernath, Konrad; Egli, Thomas; Männle, Frank; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo |
2002 | Mikrooxigenation I | Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo; Höchli, Ueli |
2003 | Mikrooxigenation II | Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo; Höchli, Ueli |
30-Nov-2021 | Narrative der Nahrung und wie sie uns beeinflussen | Hühn, Gisela; Hühn, Tilo |
May-2019 | Novel post-harvest treatments of cocoa and the influence on flavor properties of the products produced thereof | Schlüter, Ansgar; Hühn, Tilo; Rohn, Sascha; Chetschik, Irene |
2019 | Novel time- and location-independent postharvest treatment of cocoa beans : investigations on the aroma formation during “moist incubation” of unfermented and dried cocoa nibs and comparison to traditional fermentation | Schlüter, Ansgar; Hühn, Tilo; Kneubühl, Markus; Chatelain, Karin; Rohn, Sascha, et al |
5-Dec-2022 | Novel time- and location-independent postharvest treatment of cocoa beans : “moist incubation” of unfermented and dried cocoa nibs | Schlüter, Ansgar; Hühn, Tilo; Kneubühl, Markus; André, Amandine; Chatelain, Karin, et al |
5-Dec-2023 | Planetary Health Folge 5: Pixel, Pflanzen und Prozesse – wie Ernährungssysteme resilienter werden | Hühn, Gisela; Hühn, Tilo |
2007 | Plant cell culture based platform investigating biochemical processes in wine production | Cuperus, S.; Eibl-Schindler, Regine; Hühn, Tilo; Amado, R. |
2018 | Plant cell culture technology in the cosmetics and food industries : current state and future trends | Eibl-Schindler, Regine; Meier, Philipp; Stutz, Irène Kathrin; Schildberger, David; Hühn, Tilo, et al |
2010 | Prozessentwicklung zur Traubenverarbeitung und Mostgewinnung im Weinberg | Hühn, Tilo; Häfele, Martin; Erbach, M.; Hamatschek, J.; Köper, I., et al |
21-Dec-2021 | Release of important chocolate odorants by water : comparison of traditionally manufactured chocolate to chocolate manufactured by a novel processing technology | Ullrich, Lisa; Neien, Silva; Chatelain, Karin; Kneubühl, Markus; Hühn, Tilo, et al |
1999 | Relevanz von analytischen Daten als Entscheidungsgrössen in der oenologischen Praxis, I : von der Traubenannahme bis zum vorgeklärten Most | Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo |
2000 | Relevanz von analytischen Daten als Entscheidungsgrössen in der oenologischen Praxis, II : von der alkoholischen Gärung über den biologischen Säureabbau bis zum Ausbau | Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo |
Nov-2019 | Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften | Häfele, Martin; Flüeler, Thomas; Gerber, Oliver; Chetschik, Irene; Casty, Bettina, et al |