Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen
Authors: Bermes, Carlo Manfred
Bernath, Konrad
Flüeler, Thomas
Hühn, Tilo
Pfeifer, Wolfgang
Published in: Der Deutsche Weinbau
Volume(Issue): 2011
Issue: 13
Page(s): 12
Pages to: 16
Issue Date: 2011
Publisher / Ed. Institution: Meininger
ISSN: 0944-3177
Language: German
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13612
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Not specified
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Bermes, C. M., Bernath, K., Flüeler, T., Hühn, T., & Pfeifer, W. (2011). Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen. Der Deutsche Weinbau, 2011(13), 12–16.
Bermes, C.M. et al. (2011) ‘Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen’, Der Deutsche Weinbau, 2011(13), pp. 12–16.
C. M. Bermes, K. Bernath, T. Flüeler, T. Hühn, and W. Pfeifer, “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen,” Der Deutsche Weinbau, vol. 2011, no. 13, pp. 12–16, 2011.
BERMES, Carlo Manfred, Konrad BERNATH, Thomas FLÜELER, Tilo HÜHN und Wolfgang PFEIFER, 2011. Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen. Der Deutsche Weinbau. 2011. Bd. 2011, Nr. 13, S. 12–16
Bermes, Carlo Manfred, Konrad Bernath, Thomas Flüeler, Tilo Hühn, and Wolfgang Pfeifer. 2011. “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen.” Der Deutsche Weinbau 2011 (13): 12–16.
Bermes, Carlo Manfred, et al. “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen.” Der Deutsche Weinbau, vol. 2011, no. 13, 2011, pp. 12–16.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.