Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen |
Authors: | Bermes, Carlo Manfred Bernath, Konrad Flüeler, Thomas Hühn, Tilo Pfeifer, Wolfgang |
Published in: | Der Deutsche Weinbau |
Volume(Issue): | 2011 |
Issue: | 13 |
Page(s): | 12 |
Pages to: | 16 |
Issue Date: | 2011 |
Publisher / Ed. Institution: | Meininger |
ISSN: | 0944-3177 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 663: Beverage technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13612 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Not specified |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Bermes, C. M., Bernath, K., Flüeler, T., Hühn, T., & Pfeifer, W. (2011). Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen. Der Deutsche Weinbau, 2011(13), 12–16.
Bermes, C.M. et al. (2011) ‘Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen’, Der Deutsche Weinbau, 2011(13), pp. 12–16.
C. M. Bermes, K. Bernath, T. Flüeler, T. Hühn, and W. Pfeifer, “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen,” Der Deutsche Weinbau, vol. 2011, no. 13, pp. 12–16, 2011.
BERMES, Carlo Manfred, Konrad BERNATH, Thomas FLÜELER, Tilo HÜHN und Wolfgang PFEIFER, 2011. Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen. Der Deutsche Weinbau. 2011. Bd. 2011, Nr. 13, S. 12–16
Bermes, Carlo Manfred, Konrad Bernath, Thomas Flüeler, Tilo Hühn, and Wolfgang Pfeifer. 2011. “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen.” Der Deutsche Weinbau 2011 (13): 12–16.
Bermes, Carlo Manfred, et al. “Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-Vorstufen.” Der Deutsche Weinbau, vol. 2011, no. 13, 2011, pp. 12–16.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.