Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-4745
Title: Maische-Extraktion und Ausbau bei Rotwein
Authors : Häfele, Martin
Flüeler, Thomas
Bernath, Konrad
Kümin, Nadja
Hühn, Tilo
Published in : Obst- und Weinbau
Volume(Issue) : 17
Issue : 154
Pages : 4
Pages to: 7
Publisher / Ed. Institution : Verein Publikationen Spezialkulturen
Issue Date: 24-Aug-2018
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Language : German
Subjects : Rotweinextraktion; Rotweinausbau; Verzögerter BSA; Feinhefeausbau
Subject (DDC) : 663: Beverage technology
Abstract: Die vorliegende Arbeit umreisst den aktuellen Forschungsstand an der Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften in Wädenswil (ZHAW) nach langjähriger Untersuchung der Extraktion wertgebender Inhaltsstoffe aus Trauben bei der Rotweinproduktion.
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
DOI : 10.21256/zhaw-4745
ISSN: 1023-2958
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/11995
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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