Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten
Authors: Bernath, Konrad
Flüeler, Thomas
Hühn, Tilo
et. al: No
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 2015
Issue: 12
Issue Date: 2015
Publisher / Ed. Institution: Binkert
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/17851
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Not specified
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Bernath, K., Flüeler, T., & Hühn, T. (2015). Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten. Lebensmittel-Technologie, 2015(12).
Bernath, K., Flüeler, T. and Hühn, T. (2015) ‘Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten’, Lebensmittel-Technologie, 2015(12).
K. Bernath, T. Flüeler, and T. Hühn, “Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 12, 2015.
BERNATH, Konrad, Thomas FLÜELER und Tilo HÜHN, 2015. Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten. Lebensmittel-Technologie. 2015. Bd. 2015, Nr. 12
Bernath, Konrad, Thomas Flüeler, and Tilo Hühn. 2015. “Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten.” Lebensmittel-Technologie 2015 (12).
Bernath, Konrad, et al. “Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten.” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 12, 2015.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.