Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten |
Authors: | Bernath, Konrad Flüeler, Thomas Hühn, Tilo |
et. al: | No |
Published in: | Lebensmittel-Technologie |
Volume(Issue): | 2015 |
Issue: | 12 |
Issue Date: | 2015 |
Publisher / Ed. Institution: | Binkert |
ISSN: | 0256-6575 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 663: Beverage technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/17851 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Not specified |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Bernath, K., Flüeler, T., & Hühn, T. (2015). Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten. Lebensmittel-Technologie, 2015(12).
Bernath, K., Flüeler, T. and Hühn, T. (2015) ‘Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten’, Lebensmittel-Technologie, 2015(12).
K. Bernath, T. Flüeler, and T. Hühn, “Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 12, 2015.
BERNATH, Konrad, Thomas FLÜELER und Tilo HÜHN, 2015. Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten. Lebensmittel-Technologie. 2015. Bd. 2015, Nr. 12
Bernath, Konrad, Thomas Flüeler, and Tilo Hühn. 2015. “Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten.” Lebensmittel-Technologie 2015 (12).
Bernath, Konrad, et al. “Mehr vom Guten aus der Frucht extrahieren, transformieren, erhalten.” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 12, 2015.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.