Search


Results 91-105 of 106 (Search time: 0.031 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleInvolved Person(s)
Mar-2011Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effectsBongartz, Annette; Cezanne, Marie-Louise; Hauert, C.; Wehrli, C.
2011Natürliche Konservierung fürs JoghurtMiescher Schwenninger, Susanne; Meile, Leo
2011Targetting multifunctional bakery products : an updateSych, Janice Marie
201110 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011Bongartz, Annette
2011DLG Expertenwissen SENSORIK (Arbeitsblätter) : Statistische Methoden in der Sensorik (Teil 2) - VerbraucherstestsBongartz, Annette; Mürset, Urs
2011Milchsäurebakterien : altes Geheimnis neu entdecktGantenbein-Demarchi, Corinne; Beeli, Sophia; Kleinert, Michael
Sep-2010Organic taste – ECROPOLIS : Sensory properties in the marketing of organic productsBongartz, Annette; Buchecker, Kirsten; Cezanne, Marie-Louise; Kretzschmar-Rüger, Ursula; Spiller, Achim
11-Aug-2010Sensorik-Marketing für BiolebensmittelBongartz, Annette; Cezanne, Marie-Louise
2010Expression of multidisciplinary flavour science : proceedings of the 12th Weurman SymposiumBlank, Imre; Wüst, Matthias; Yeretzian, Chahan
2010Sensorik-Panels (Teil 1) : Panelaufbau und EinsatzbereicheBongartz, Annette; Pfeiffer, Barbara
2010Sensorik-Branchenpanel für SchokoladeBongartz, Annette; Chatelain, Karin
2010Sensorik-Panels (Teil 2) : Methoden zur Prüferschulung, zum Panelmonitoring, zur Panelperformance und zur PanelmotivationBongartz, Annette; Pfeiffer, Barbara
Mar-2009Entwicklung eines Aromarades für BrotKleinert, Michael; Bongartz, Annette; Raemy, Esther
2009Welche Rolle spielt die Nanotechnologie künftig bei Gemüseverpackungen?Mathis, Alex
2008Kein Öl ist gleich wie ein anderesBongartz, Annette
Results 91-105 of 106 (Search time: 0.031 seconds).