Title: Milchsäurebakterien : altes Geheimnis neu entdeckt
Authors : Gantenbein-Demarchi, Corinne
Beeli, Sophia
Kleinert, Michael
Published in : Transfer
Volume(Issue) : 2011
Issue : 1
Pages : 6
Publisher / Ed. Institution : ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Issue Date: 2011
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Language : German
Subjects : Milchsäurebakterien; Brotaroma; Brot; Hefe
Subject (DDC) : 664: Food technology
Abstract: Aus Pressehefe wurden Milchsäurebakterien isoliert und bei der Herstellung von Weizenbrot eingesetzt. Erste vielversprechende Resultate zeigen klare Auswirkungen auf das Brotaroma. Weitere Untersuchungen sollen Aufschluss geben, ob sich ausgewählte Milchsäurebakterienstämme für Neuentwicklungen von Weizenbroten einsetzen lassen.
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Publication type: Contribution to Magazine or Newspaper
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6548
https://www.zhaw.ch/storage/lsfm/forschung/transfer/2011-1-ilgi.pdf
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.