Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1869
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Sensorik-Branchenpanel für Schokolade
Authors: Bongartz, Annette
Chatelain, Karin
DOI: 10.21256/zhaw-1869
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 9
Pages: 2
Pages to: 3
Issue Date: 2010
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subjects: Sensorik; Schokolade; Fachpanel
Subject (DDC): 664: Food technology
Abstract: Für die Produktentwicklung sind zuverlässige Resultate aus sensorischen Analysen unabdingbar. Um eine allgemein gültige «Schokoladensprache» für die sensorische Beschreibung von Milch- und Dunkelschokoladen zu entwickeln, wurde an der Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften (ZHAW) das Branchenpanel Schokolade gegründet.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4268
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
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