Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1869
Title: Sensorik-Branchenpanel für Schokolade
Authors : Bongartz, Annette
Chatelain, Karin
Published in : Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue) : 9
Pages : 2
Pages to: 3
Publisher / Ed. Institution : Binkert Medien
Issue Date: 2010
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Language : German
Subjects : Sensorik; Schokolade; Fachpanel
Subject (DDC) : 664: Food technology
Abstract: Für die Produktentwicklung sind zuverlässige Resultate aus sensorischen Analysen unabdingbar. Um eine allgemein gültige «Schokoladensprache» für die sensorische Beschreibung von Milch- und Dunkelschokoladen zu entwickeln, wurde an der Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften (ZHAW) das Branchenpanel Schokolade gegründet.
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Publication type: Contribution to Magazine or Newspaper
DOI : 10.21256/zhaw-1869
ISSN: 0256-6575
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4268
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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