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Issue DateTitleInvolved Person(s)
20-Nov-2014Prediction of shelf life – future possibilitiesYildirim, Selçuk
3-Oct-2011Preservation of quality and safety of food through packaging : opportunities, potentials and challenges for improved, active and intelligent polymer nanomaterialsYildirim, Selçuk
2013Probiotics and PrebioticsYing, Dan Yang; Gantenbein-Demarchi, Corinne
2020Processing cocoa with water : new insights into aroma formationChetschik, Irene, et al
Dec-2007Production of recombinant bacteriocin divercin V41 by high cell density Escherichia coli batch and fed-batch culturesYildirim, Selçuk; Konrad, Daniel; Calvez, Ségolène; Drider, Djamel; Prévost, Hervé, et al
2004Produktekontrolle vor und nach der AbfüllungFlüeler, Thomas
2018Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus RhabarbersaftOpprecht, Simon; Häfele, Martin; Gerber, Oliver
2009Profis testen Olivenöl : QualitätsprüfungBongartz, Annette
Jul-2015Protection of Erwinia amylovora bacteriophage Y2 from UV-induced damage by natural compoundsBorn, Yannick; Bosshard, Lars; Duffy, Brion; Loessner, Martin; Fieseler, Lars
15-Sep-2023Proteinhaltige Lebensmittel im Vergleich – eine Datenbank hilft weiterMüller, Claudia
2010Prozessentwicklung zur Traubenverarbeitung und Mostgewinnung im WeinbergHühn, Tilo; Häfele, Martin; Erbach, M.; Hamatschek, J.; Köper, I., et al
2015Pulverbasierter 3D Druck im Bereich FoodBuchli, Jürg
2018Purified exopolysaccharides from Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on bread structure to prevent stalingTinzl-Malang, S.; Grattepanche, F.; Rast, P.; Sych, Janice Marie; Lacroix, C.
9-Apr-2020Purified exopolysaccharides from Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on bread structure to prevent stalingTinzl-Malang, Saskia Katharina; Grattepanche, Franck; Rast, Peter; Fischer, Peter; Sych, Janice Marie, et al
2016Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle ToolsHuber, Petra
2013Qualitätscheck Kaffee : Cup TastingChatelain, Karin
30-Oct-2013Quality discrimination of EVOOs : insights from the long-term project: international olive oil award – ZurichPopp, Martin; Bongartz, Annette
26-Nov-2012Quality evaluation of olive oil by statistical analysis of multicomponent stable isotope dilution assay data of aroma active compoundsDierkes, Georg; Bongartz, Annette; Guth, Helmut; Hayen, Heiko
2016Quantitative real time PCR does not reliably detect single fecal indicator bacteria in drinking waterKrapf, Tamara; Kuhn, Roger; Kauf, Peter; Gantenbein-Demarchi, Corinne; Fieseler, Lars
2018Quels sont les types de déjeuner consommés en Suisse et sont-ils associés à la qualité globale de l'alimentation?Krieger, Jean-Philippe; Chatelan, Angeline; Pestoni, Giulia; Sych, Janice Marie; Faeh, David, et al