Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Profis testen Olivenöl : Qualitätsprüfung |
Authors: | Bongartz, Annette |
Published in: | Slow.ch |
Volume(Issue): | 4 |
Issue Date: | 2009 |
Publisher / Ed. Institution: | Verein Slow Food Schweiz |
ISSN: | 1663-7135 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
Abstract: | Die Lebensmittel-Sensorik analysiert und bewertet die Qualität von Produkten. Seit 2002 werden an der Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften ZHAW in Wädenswil die sensorischen Eigenschaften von extra nativen Olivenölen getestet. Die Analysen und Bewertungen sind zum einen Dienstleistungsaufträge, zum andern die jährlich stattfindende Auszeichnung "International Olive Oil Award - Zurich". |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4273 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Bongartz, A. (2009). Profis testen Olivenöl : Qualitätsprüfung. Slow.ch, 4.
Bongartz, A. (2009) ‘Profis testen Olivenöl : Qualitätsprüfung’, Slow.ch, 4.
A. Bongartz, “Profis testen Olivenöl : Qualitätsprüfung,” Slow.ch, vol. 4, 2009.
BONGARTZ, Annette, 2009. Profis testen Olivenöl : Qualitätsprüfung. Slow.ch. 2009. Bd. 4
Bongartz, Annette. 2009. “Profis testen Olivenöl : Qualitätsprüfung.” Slow.ch 4.
Bongartz, Annette. “Profis testen Olivenöl : Qualitätsprüfung.” Slow.ch, vol. 4, 2009.
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