Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Profis testen Olivenöl : Qualitätsprüfung
Authors: Bongartz, Annette
Published in: Slow.ch
Volume(Issue): 4
Issue Date: 2009
Publisher / Ed. Institution: Verein Slow Food Schweiz
ISSN: 1663-7135
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
Abstract: Die Lebensmittel-Sensorik analysiert und bewertet die Qualität von Produkten. Seit 2002 werden an der Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften ZHAW in Wädenswil die sensorischen Eigenschaften von extra nativen Olivenölen getestet. Die Analysen und Bewertungen sind zum einen Dienstleistungsaufträge, zum andern die jährlich stattfindende Auszeichnung "International Olive Oil Award - Zurich".
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4273
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
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