Title: Profis testen Olivenöl : Qualitätsprüfung
Authors : Bongartz, Annette
Published in : slow.ch
Volume(Issue) : 4
Publisher / Ed. Institution : Slow Food Schweiz
Issue Date: 2009
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Language : German
Subject (DDC) : 664: Food technology
Abstract: Die Lebensmittel-Sensorik analysiert und bewertet die Qualität von Produkten. Seit 2002 werden an der Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften ZHAW in Wädenswil die sensorischen Eigenschaften von extra nativen Olivenölen getestet. Die Analysen und Bewertungen sind zum einen Dienstleistungsaufträge, zum andern die jährlich stattfindende Auszeichnung "International Olive Oil Award - Zurich".
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Publication type: Contribution to Magazine or Newspaper
ISSN: 1663-7135
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4273
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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