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Browsing by Subject (DDC) 664: Lebensmitteltechnologie
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Issue Date
Title
Involved Person(s)
2015
Kaffee
Bongartz, Annette
;
Chatelain, Karin
;
Klauser, Eugenia
2008
Kein Öl ist gleich wie ein anderes
Bongartz, Annette
Nov-2021
Key odorants of cocoa
Chetschik, Irene
1999
Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie
Eibl, Dieter
2016
Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter
Hocker, Thomas
;
Safa, Yasser
;
Meier, Daniel Christoph
2020
Lactic acid bacteria fermentation of milling by-products and further post-processing to breakfast cereals
Müller, Denise
;
Stöppelmann, Felix
;
Kinner, Mathias
;
Gantenbein-Demarchi, Corinne
;
Miescher Schwenninger, Susanne
2009
Language of bread : expertview - bread flavours
Kleinert, Michael
;
Cook-Gummery, Stella
2009
Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Süsswaren
Gantenbein-Demarchi, Corinne
;
Krapf, Tamara
Nov-2021
Leitfaden zur Reduktion von Lebensmittelverlusten bei der Abgabe von Lebensmitteln : rechtliche Aspekte und Lebensmittelsicherheit (Grundlagenbericht)
Beretta, Claudio
;
Kremer-Hartmann, Katrin
;
Spielmann-Prada, Giovanna
;
Züst, Monja
;
Gantenbein-Demarchi, Corinne
, et al
Nov-2021
Leitfaden zur Reduktion von Lebensmittelverlusten bei der Datierung von Lebensmitteln : rechtliche Aspekte und Lebensmittelsicherheit (Grundlagenbericht)
Spielmann-Prada, Giovanna
;
Kremer-Hartmann, Katrin
;
Züst, Monja
;
Beretta, Claudio
;
Müller, Claudia
, et al
25-Aug-2023
Liking and description of pasta sauces with varying mealworm content
Wallner, Marlies
;
Julius, Nina
;
Pelayo, Raquel
;
Höfler, Christina
;
Berner, Simon
, et al
15-Jul-2022
Los aromas claves del cacao (taller)
Chatelain, Karin
2018
Major technical challenges to overcome for successful exploitation of active and intelligent packaging technologies
Yildirim, Selçuk
;
Röcker, Bettina
5-Feb-2022
MALDI-TOF MS profiling and exopolysaccharide production properties of lactic acid bacteria from Kunu-zaki - a cereal-based Nigerian fermented beverage
Ogunremi, Omotade Richard
;
Freimüller Leischtfeld, Susette
;
Miescher Schwenninger, Susanne
2004
Massnahmen zur Verhinderung der Entwicklung von Bacillus cereus auf Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten
Gantenbein-Demarchi, Corinne
;
Bachmann, B.
;
Dossenbach, A.
22-May-2019
«Measures to Combat Food Loss» : wie Müllereinebenprodukte erfolgreich in der Nahrungsmittelkette integriert werden können
Müller, Denise
;
Miescher Schwenninger, Susanne
2011
Measuring partition coefficients of VOC's and their temperature dependence by dynamic stripping and Proton-Transfer Reaction Time-of-Flight Mass Spectrometry (PTR-ToF_MS)
Wieland, Flurin
;
Gloess, Alexia N.
;
Yeretzian, Chahan
2010
Measuring partition coefficients of VOCs and their temperature dependence by dynamic stripping and proton-transfer reaction time-of-flight mass spectrometry
Wieland, Flurin
;
Gloess, Alexia N.
;
Yeretzian, Chahan
2011
Mehr als nur Einpacken
Yildirim, Selçuk
;
Renke, Nadine
14-May-2013
Methoden der sensorischen und hedonischen Analytik
Bongartz, Annette