Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter
Authors: Hocker, Thomas
Safa, Yasser
Meier, Daniel Christoph
Conference details: Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016
Issue Date: 2016
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/1618
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: School of Engineering
Appears in collections:Publikationen School of Engineering

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Hocker, T., Safa, Y., & Meier, D. C. (2016). Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter. Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016.
Hocker, T., Safa, Y. and Meier, D.C. (2016) ‘Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter’, in Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016.
T. Hocker, Y. Safa, and D. C. Meier, “Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter,” in Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016, 2016.
HOCKER, Thomas, Yasser SAFA und Daniel Christoph MEIER, 2016. Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter. In: Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016. Conference presentation. 2016
Hocker, Thomas, Yasser Safa, and Daniel Christoph Meier. 2016. “Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter.” Conference presentation. In Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016.
Hocker, Thomas, et al. “Kontrolliertes Kühlen von Kakaobutter und Modellierung der Kristallisation von Kakaobutter.” Choco Tec 2016 - der Schokoladenkongress des Jahres, Köln, Deutschland, 6-8 December 2016, 2016.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.