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Issue Date
Title
Involved Person(s)
7-Nov-2018
Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH
Krieger, Jean-Philippe
;
Chatelan, Angeline
;
Pestoni, Giulia
;
Sych, Janice Marie
;
Faeh, David
, et al
25-Aug-2023
Liking and description of pasta sauces with varying mealworm content
Wallner, Marlies
;
Julius, Nina
;
Pelayo, Raquel
;
Höfler, Christina
;
Berner, Simon
, et al
4-Nov-2016
Mahlzeiten im Verlauf von drei Generationen
Brombach, Christine
8-Mar-2018
Mahlzeiten- und Fütterungspraktiken im Säuglingsalter. Welche Bedarfe ergeben sich für die Ernährungskommunikation? Ein Beispiel aus Thüringen
Marx, Kerstin
;
Körner, J.
;
Dawczynski, Christine
;
Lorkowski, Stefan
;
Meier-Gräwe, Uta
, et al
Jul-2017
Meals and eating practices in a multi-generational approach : a qualitative insight study
Brombach, Christine
2017
Meals and eating practices within a multi-generational approach : a qualitative insight study
Brombach, Christine
Jan-2020
menuCH - wie ernährt sich die Schweiz
Rohrmann, Sabine
;
Pestoni, Giulia
;
Krieger, Jean-Philippe
;
Faeh, David
;
Sych, Janice Marie
, et al
2014
Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : ein Akzeptanztest
Ebker, Jona
;
Sych, Janice Marie
;
Müller, Claudia
2-Jun-2018
Metzgete 4.0 - Es geht um die Wurst! : oder weil es nicht Wurst ist, was wir essen. Wissenschaftlicher Vortrag anlässlich der Jubiläumsfeier des Vereins zur Förderung der Blutwurst
Brombach, Christine
Dec-2012
Milch- und Zwischenmahlzeitenkonsum der Schweizer Generation 50+
Gille, Doreen
;
Piccinali, Patrizia
;
Brombach, Christine
2019
Moderater Alkoholkonsum während der Schwangerschaft und Stillzeit : zwischen Abstinenznorm und sozialem Umfeld
Radu, Irina
;
Gouilhers, Solène
;
Hammer, Raphaël
;
Meyer, Yvonne
;
Pehlke-Milde, Jessica
2011
Nachhaltige Ernährung : Menü-Nachhaltigkeits-Index
Müller, Claudia
;
Grabherr, Patrizia Margrith
;
Brombach, Christine
2017
Nachhaltige und gesunde Ernährung: Mehr Synergien als Zielkonflikte
Schader, Christian
;
Müller, Adrian
;
Brombach, Christine
2013
Nachhaltiges Energiemanagement in der Lebensmittelindustrie
Buchli, Jürg
May-2017
Nahrungsergänzungsmittel für Senioren : was brauchen Ihre Bewohner wirklich?
Rohrmann, Sabine
;
Brombach, Christine
2000
Die narrative Konfliktdarstellung bei Essstörungen
von Wyl, Agnes
7-Sep-2020
No-meat eaters are less likely to be overweight or obese, but take dietary supplements more often : results from the Swiss National Nutrition survey menuCH
Steinbach, Lydia
;
Rohrmann, Sabine
;
Kaelin, Ivo
;
Krieger, Jean-Philippe
;
Pestoni, Giulia
, et al
2014
Novel bio-ingredient containing folate and B12 by fermentation of co-cultures of lactic acid bacteria and propionibacteria for use in bakery products
Lacroix, Christophe
;
Sych, Janice Marie
;
Miescher Schwenninger, Susanne
;
Kleinert, Michael
Jan-2018
Nudges, die kleinen "Schubser" für ein gesundes Essen
Brombach, Christine
6-Jan-2016
One size does not fit all : determinants of portion size in various settings
Brombach, Christine