Publication type: Article in scientific journal
Type of review: Not specified
Title: menuCH - wie ernährt sich die Schweiz
Authors: Rohrmann, Sabine
Pestoni, Giulia
Krieger, Jean-Philippe
Faeh, David
Sych, Janice Marie
Chatelan, Angeline
Bochud, Murielle
et. al: No
Published in: Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin
Volume(Issue): 1
Issue Date: Jan-2020
Publisher / Ed. Institution: Rosenfluh
ISSN: 1660-4695
Language: German
Subjects: Erhebung; menuCH; Schweizer Bevölkerung; Ernährung
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
614: Public health and prevention of disease
Abstract: Mit der Erhebung menuCH liegen erstmals repräsentative Daten zur Ernährung der Schweizer Bevölkerung vor. Sie bestätigen ältere Erkenntnisse, liefern aber insgesamt mehr Details auch zu den kulturellen Unterschieden. Vor allem aber zeigt die menuCH-Studie, dass die Ernährung der Schweizer Bevölkerung unausgewogen ist.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/21091
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Published as part of the ZHAW project: Was isst die Schweiz?
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.