Title: Mahlzeiten- und Fütterungspraktiken im Säuglingsalter. Welche Bedarfe ergeben sich für die Ernährungskommunikation? Ein Beispiel aus Thüringen
Authors : Marx, Kerstin
Körner, J.
Dawczynski, Christine
Lorkowski, Stefan
Meier-Gräwe, Uta
Brombach, Christine
Conference details: 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart-Hohenheim, 7.-9.3.2018
Issue Date: 8-Mar-2018
Language : Deutsch / German
Subject (DDC) : 613.2: Diätetik
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Publication type: Konferenz: Sonstiges / Conference Other
Type of review: Peer review (Abstract)
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4051
License (according to publishing contract) : Lizenz gemäss Verlagsvertrag / Licence according to publishing contract
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.