Publication type: Conference poster
Type of review: Peer review (abstract)
Title: Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH
Authors: Krieger, Jean-Philippe
Chatelan, Angeline
Pestoni, Giulia
Sych, Janice Marie
Faeh, David
Bochud, Murielle
Rohrmann, Sabine
Conference details: Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018
Issue Date: 7-Nov-2018
Language: French
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
614: Public health and prevention of disease
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8236
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Published as part of the ZHAW project: Was isst die Schweiz?
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Krieger, J.-P., Chatelan, A., Pestoni, G., Sych, J. M., Faeh, D., Bochud, M., & Rohrmann, S. (2018, November 7). Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH. Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
Krieger, J.-P. et al. (2018) ‘Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH’, in Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
J.-P. Krieger et al., “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH,” in Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018, Nov. 2018.
KRIEGER, Jean-Philippe, Angeline CHATELAN, Giulia PESTONI, Janice Marie SYCH, David FAEH, Murielle BOCHUD und Sabine ROHRMANN, 2018. Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH. In: Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018. Conference poster. 7 November 2018
Krieger, Jean-Philippe, Angeline Chatelan, Giulia Pestoni, Janice Marie Sych, David Faeh, Murielle Bochud, and Sabine Rohrmann. 2018. “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH.” Conference poster. In Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
Krieger, Jean-Philippe, et al. “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH.” Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018, 2018.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.