Issue Date | Title | Involved Person(s) |
3-Dec-2020 | Inadequate status and low awareness of folate in Switzerland : a call to strengthen public health measures to ensure sufficient intakes | Herter-Aeberli, Isabelle; Wehrli, Nina; Bärlocher, Kurt; Andersson, Maria; Sych, Janice Marie |
8-Oct-2020 | Daily and meal-based assessment of dairy and corresponding protein intake in Switzerland : results from the National Nutrition Survey menuCH | Inanir, Dilara; Kaelin, Ivo; Pestoni, Giulia; Faeh, David; Müller, Nadina; Rohrmann, Sabine; Sych, Janice Marie |
Oct-2020 | Menüwahl in der Hochschulmensa : Fleisch oder Vegi? Ergebnisse eines 12-wöchigen Feldexperiments | Egeler, Gian-Andrea; Baur, Priska |
Aug-2020 | Genuss und Verantwortung passen zusammen | Baur, Priska |
18-Mar-2020 | Mehr Wertigkeit, weniger Marketing | Hühn, Tilo |
Feb-2020 | Wie nachhaltig ist mein Menü? | Berger, Verena; Müller, Claudia |
Dec-2019 | Sustainable and healthy diets: trade-offs and synergies : final scientific report | Stolze, Matthias; Schader, Christian; Muller, Adrian; Frehner, Anita; Kopainsky, Birgit; Nathani, Carsten; Brandes, Julia; Rohrmann, Sabine; Brombach, Christine; Krieger, Jean-Philippe; Pestoni, Giulia; Brombach, Christine; Flückiger, Stefan; Stucki, Matthias; Frischknecht, Rolf; Alig, Martina |
2019 | Suffizienz in der Ernährung : Entwicklung und Durchführung eines Workshops zur Förderung suffizienter Ernährungsweisen | Trachsel, Sonja; Maggi, Maurice; Nydegger, Vera |
2019 | Suffizienz in der Ernährung : Typen sich suffizient ernährender Menschen | Jaisli, Isabel; Trachsel, Sonja; Lüchinger, Moritz |
2019 | Cultural differences in diet and determinants of diet quality in Switzerland : results from the national nutrition survey menuCH | Pestoni, Giulia; Krieger, Jean-Philippe; Sych, Janice Marie; Faeh, David; Rohrmann, Sabine |
2019 | An app to improve eating habits of adolescents and young adults (Challenge to Go) : systematic development of a theory-based and target group-adapted mobile app intervention | Rohde, Anna; Duensing, Anja; Dawczynski, Christine; Godemann, Jasmin; Lorkowski, Stefan; Brombach, Christine |
May-2018 | Essen in Zahlen | Brombach, Christine |
9-Mar-2018 | Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie | Brombach, Christine |
Feb-2018 | Fleischkonsum in der Schweiz heute : einige Überlegungen dazu | Brombach, Christine |
2018 | Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze | Müller, Claudia; Berger, Verena |