Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-19980
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Wie nachhaltig ist mein Menü?
Authors: Berger, Verena
Müller, Claudia
et. al: No
DOI: 10.21256/zhaw-19980
Published in: fmpro service
Volume(Issue): 2020
Issue: 1
Pages: 10
Pages to: 11
Issue Date: Feb-2020
Publisher / Ed. Institution: fmpro, Schweizerischer Verband für Facility Management und Maintenance
ISSN: 1664-6312
Language: German
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
640: Home economics and family living
Abstract: Das Bewusstsein für eine nachhaltige Ernährung wächst. Immer mehr Konsumentinnen und Konsumenten interessieren sich dafür, welche Auswirkungen ihre Ernährung auf die Umwelt, aber auch ihre eigene Gesundheit hat. Mit dem Menü-Nachhaltigkeits-Index können Betriebe der Gemeinschaftsgastronomie Mittagsmenüs bewerten und ihre Gäste darüber informieren wie ausgewogen und umweltfreundlich ein Tellergericht ist.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19980
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Published as part of the ZHAW project: Essen für die Zukunft
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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