Please use this identifier to cite or link to this item:
https://doi.org/10.21256/zhaw-19980
Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Wie nachhaltig ist mein Menü? |
Authors: | Berger, Verena Müller, Claudia |
et. al: | No |
DOI: | 10.21256/zhaw-19980 |
Published in: | fmpro service |
Volume(Issue): | 2020 |
Issue: | 1 |
Page(s): | 10 |
Pages to: | 11 |
Issue Date: | Feb-2020 |
Publisher / Ed. Institution: | fmpro, Schweizerischer Verband für Facility Management und Maintenance |
ISSN: | 1664-6312 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 613.2: Dietetics 640: Home economics and family living |
Abstract: | Das Bewusstsein für eine nachhaltige Ernährung wächst. Immer mehr Konsumentinnen und Konsumenten interessieren sich dafür, welche Auswirkungen ihre Ernährung auf die Umwelt, aber auch ihre eigene Gesundheit hat. Mit dem Menü-Nachhaltigkeits-Index können Betriebe der Gemeinschaftsgastronomie Mittagsmenüs bewerten und ihre Gäste darüber informieren wie ausgewogen und umweltfreundlich ein Tellergericht ist. |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19980 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Published as part of the ZHAW project: | Essen für die Zukunft |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020_Berger-Müller_Wie-nachhaltig-ist-mein-Menü_fmpro.pdf | 200.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
Berger, V., & Müller, C. (2020). Wie nachhaltig ist mein Menü? fmpro service, 2020(1), 10–11. https://doi.org/10.21256/zhaw-19980
Berger, V. and Müller, C. (2020) ‘Wie nachhaltig ist mein Menü?’, fmpro service, 2020(1), pp. 10–11. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-19980.
V. Berger and C. Müller, “Wie nachhaltig ist mein Menü?,” fmpro service, vol. 2020, no. 1, pp. 10–11, Feb. 2020, doi: 10.21256/zhaw-19980.
BERGER, Verena und Claudia MÜLLER, 2020. Wie nachhaltig ist mein Menü? fmpro service. Februar 2020. Bd. 2020, Nr. 1, S. 10–11. DOI 10.21256/zhaw-19980
Berger, Verena, and Claudia Müller. 2020. “Wie nachhaltig ist mein Menü?” fmpro service 2020 (1): 10–11. https://doi.org/10.21256/zhaw-19980.
Berger, Verena, and Claudia Müller. “Wie nachhaltig ist mein Menü?” fmpro service, vol. 2020, no. 1, Feb. 2020, pp. 10–11, https://doi.org/10.21256/zhaw-19980.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.