Please use this identifier to cite or link to this item:
https://doi.org/10.21256/zhaw-3409
Publication type: | Book part |
Type of review: | Editorial review |
Title: | Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze |
Authors: | Müller, Claudia Berger, Verena |
DOI: | 10.21256/zhaw-3409 |
Published in: | Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller |
Editors of the parent work: | Teitscheid, Petra Langen, Nina Speck, Melanie Rohn, Holger |
Page(s): | 226 |
Pages to: | 241 |
Issue Date: | 2018 |
Publisher / Ed. Institution: | oekom Verlag |
Publisher / Ed. Institution: | München |
ISBN: | 978-3-96238-063-2 978-3-96238-480-7 |
Language: | German |
Subjects: | Nachhaltige Ernährung; Ausser Haus Verpflegung; Menü-Nachhaltigkeits-Index |
Subject (DDC): | 613.2: Dietetics |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/14499 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | CC BY-NC-ND 4.0: Attribution - Non commercial - No derivatives 4.0 International |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) Institute of Natural Resource Sciences (IUNR) |
Published as part of the ZHAW project: | Essen für die Zukunft |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Beitrag Müller & Berger in TEITSCHEID 2018.pdf | 741.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
Müller, C., & Berger, V. (2018). Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze. In P. Teitscheid, N. Langen, M. Speck, & H. Rohn (eds.), Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller (pp. 226–241). oekom Verlag. https://doi.org/10.21256/zhaw-3409
Müller, C. and Berger, V. (2018) ‘Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze’, in P. Teitscheid et al. (eds) Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller. München: oekom Verlag, pp. 226–241. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-3409.
C. Müller and V. Berger, “Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze,” in Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller, P. Teitscheid, N. Langen, M. Speck, and H. Rohn, Eds. München: oekom Verlag, 2018, pp. 226–241. doi: 10.21256/zhaw-3409.
MÜLLER, Claudia und Verena BERGER, 2018. Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze. In: Petra TEITSCHEID, Nina LANGEN, Melanie SPECK und Holger ROHN (Hrsg.), Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller. München: oekom Verlag. S. 226–241. ISBN 978-3-96238-063-2
Müller, Claudia, and Verena Berger. 2018. “Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze.” In Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller, edited by Petra Teitscheid, Nina Langen, Melanie Speck, and Holger Rohn, 226–41. München: oekom Verlag. https://doi.org/10.21256/zhaw-3409.
Müller, Claudia, and Verena Berger. “Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze.” Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller, edited by Petra Teitscheid et al., oekom Verlag, 2018, pp. 226–41, https://doi.org/10.21256/zhaw-3409.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.