Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-3409
Publication type: Book part
Type of review: Editorial review
Title: Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze
Authors: Müller, Claudia
Berger, Verena
DOI: 10.21256/zhaw-3409
Published in: Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller
Editors of the parent work: Teitscheid, Petra
Langen, Nina
Speck, Melanie
Rohn, Holger
Page(s): 226
Pages to: 241
Issue Date: 2018
Publisher / Ed. Institution: oekom Verlag
Publisher / Ed. Institution: München
ISBN: 978-3-96238-063-2
978-3-96238-480-7
Language: German
Subjects: Nachhaltige Ernährung; Ausser Haus Verpflegung; Menü-Nachhaltigkeits-Index
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/14499
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): CC BY-NC-ND 4.0: Attribution - Non commercial - No derivatives 4.0 International
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Institute of Natural Resource Sciences (IUNR)
Published as part of the ZHAW project: Essen für die Zukunft
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Müller, C., & Berger, V. (2018). Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze. In P. Teitscheid, N. Langen, M. Speck, & H. Rohn (eds.), Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller (pp. 226–241). oekom Verlag. https://doi.org/10.21256/zhaw-3409
Müller, C. and Berger, V. (2018) ‘Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze’, in P. Teitscheid et al. (eds) Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller. München: oekom Verlag, pp. 226–241. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-3409.
C. Müller and V. Berger, “Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze,” in Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller, P. Teitscheid, N. Langen, M. Speck, and H. Rohn, Eds. München: oekom Verlag, 2018, pp. 226–241. doi: 10.21256/zhaw-3409.
MÜLLER, Claudia und Verena BERGER, 2018. Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze. In: Petra TEITSCHEID, Nina LANGEN, Melanie SPECK und Holger ROHN (Hrsg.), Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller. München: oekom Verlag. S. 226–241. ISBN 978-3-96238-063-2
Müller, Claudia, and Verena Berger. 2018. “Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze.” In Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller, edited by Petra Teitscheid, Nina Langen, Melanie Speck, and Holger Rohn, 226–41. München: oekom Verlag. https://doi.org/10.21256/zhaw-3409.
Müller, Claudia, and Verena Berger. “Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze.” Nachhaltig außer Haus essen : von der Idee bis auf den Teller, edited by Petra Teitscheid et al., oekom Verlag, 2018, pp. 226–41, https://doi.org/10.21256/zhaw-3409.


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