Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-3664
Title: Fleischkonsum in der Schweiz heute : einige Überlegungen dazu
Authors : Brombach, Christine
Published in : WädiInfo
Volume(Issue) : 2018
Issue : 2
Pages : 21
Pages to: 21
Publisher / Ed. Institution : Verkehrsverein Wädenswil
Publisher / Ed. Institution: Wädenswil
Issue Date: Feb-2018
Language : Deutsch / German
Subject (DDC) : 300: Sozialwissenschaften, Soziologie, Anthropologie
613.2: Diätetik
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Publication type: Beitrag in Magazin oder Zeitung / Contribution to Magazine or Newspaper
DOI : 10.21256/zhaw-3664
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5926
License (according to publishing contract) : Lizenz gemäss Verlagsvertrag / Licence according to publishing contract
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Feb_2018.pdf387.88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.