Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-3531
Title: Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie
Authors : Brombach, Christine
Conference details: 55. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung (DGE), Stuttgart Hohenheim, 8. März 2018
Publisher / Ed. Institution : Deutsche Gesellschaft für Ernährung
Issue Date: 9-Mar-2018
Language : Deutsch / German
Subject (DDC) : 613.2: Diätetik / Dietetics
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Publication type: Konferenz: Poster / Conference Poster
Type of review: Peer review (Abstract)
DOI : 10.21256/zhaw-3531
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/3864
License (according to publishing contract) : Lizenz gemäss Verlagsvertrag / Licence according to publishing contract
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Poster_DGE 2018_broc1.pdfPoster944.97 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.