Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-20539
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Genuss und Verantwortung passen zusammen
Authors: Baur, Priska
et. al: No
DOI: 10.21256/zhaw-20539
Published in: klimafreundlich Schweiz 2020 : das Jahrbuch für Nachhaltigkeit, Ökologie und Lifestyle
Volume(Issue): 2020
Pages: 16
Pages to: 17
Issue Date: Aug-2020
Publisher / Ed. Institution: UTK Media
Language: German
Subjects: Nachhaltige Ernährung
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
Abstract: Nachhaltige Ernährung ist regional und saisonal, so die weit verbreitete Meinung. Doch was heisst «regional» für ein kleines Land im Zentrum Europas? Und was heisst «saisonal» in unseren Breitengraden, wo die Anbauperiode keine 12 Monate dauert?
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/20539
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Natural Resource Sciences (IUNR)
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_Baur_Genuss-und-Verantwortung-passen-zusammen.pdf390.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.