Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Person
Title
Issue Date
ZHAW Projects
Organisational Unit
Publication Type
Subject (DDC)
Subject
Keywords for Webfeeds
Series
ZHAW Magazines
Language
Deutsch
English
Sign on to:
My workspace
Receive email
updates
Edit Profile
ZHAW digitalcollection
Browsing by Subject (DDC) 663: Getränketechnologie
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Metadata reports
CSV (short)
RIS
BibTeX
Showing results 150 to 169 of 184
< previous
next >
Issue Date
Title
Involved Person(s)
May-2016
Rapid and direct volatile compound profiling of black and green teas (Camellia sinensis) from different countries with PTR-ToF-MS
Yener, Sine
;
Sánchez-López, José A.
;
Granitto, Pablo M.
;
Cappellin, Luca
;
Märk, Tilmann D.
, et al
2010
Rapid estimation of total polyphenols in coffee brews by flow injection analysis with colorimetric detection
Petrozzi, Sergio
;
D'Ambrosio, Lucio
;
Yeretzian, Chahan
2010
Rapid estimation of total polyphenols in coffee brews by flow injection analysis with colorimetric detection
Petrozzi, Sergio
;
D'Ambrosio, Lucio
;
Yeretzian, Chahan
1-Mar-2011
Real time monitoring of free radical processes during the roasting of coffee beans, using real electron paramagnetic resonance spectroscopy
Goodman, Bernard A.
;
Pascual, E. C.
;
Yeretzian, Chahan
2003
Real-time monitoring of 4-vinylguaiacol, guaiacol and phenol during roasting by resonant laser ionisation time-of-flight mass-spectrometry
Dorfner, Ralph
;
Ferge, Thomas
;
Kettrup, Anthonius
;
Zimmermann, Ralf
;
Yeretzian, Chahan
2013
Recent applications of PTR-ToF-MS in coffee research
Yeretzian, Chahan
;
Gloess, Alexia
;
Schönbächler, Barbara
;
Wellinger, Marco
;
Neff, Angela
, et al
2008
Reduktion von Salmonellen bei unterschiedlichen Röstparametern
Benz, Karl
;
Gantenbein-Demarchi, Corinne
;
Penaloza-Inzurieta, Walter
;
Krapf, Tamara
;
Diep, Benjamin
1999
Relevanz von analytischen Daten als Entscheidungsgrössen in der oenologischen Praxis, I : von der Traubenannahme bis zum vorgeklärten Most
Bernath, Konrad
;
Flüeler, Thomas
;
Hühn, Tilo
2000
Relevanz von analytischen Daten als Entscheidungsgrössen in der oenologischen Praxis, II : von der alkoholischen Gärung über den biologischen Säureabbau bis zum Ausbau
Bernath, Konrad
;
Flüeler, Thomas
;
Hühn, Tilo
Nov-2019
Rhabarbersaft als biologische Möglichkeit der Enzymkontrolle bei der Herstellung von Apfelsäften
Häfele, Martin
;
Flüeler, Thomas
;
Gerber, Oliver
;
Chetschik, Irene
;
Casty, Bettina
, et al
2012
Saftgewinnung aus enzymatisch geschälten Orangen
Hühn, Tilo
;
Flüeler, Thomas
;
Dossenbach, Sandro
;
Gerber, Oliver
;
Kneubühl, Markus
, et al
2018
SCA water quality workshop
Wellinger, Marco
;
Yeretzian, Chahan
2008
Schicksal des SO2 in farbintensiven Rotweinen
Häfele, Martin
;
Hühn, Tilo
;
Flüeler, Thomas
;
Bernath, Konrad
2018
Screening of parameters impacting capsule coffee extraction
Eiermann, Andre
;
Guelat, Loic-Marco
;
Smrke, Samo
;
Wellinger, Marco
;
Yeretzian, Chahan
2008
Sensorische Untersuchung von Wellness-Getränken
Dürrschmid, Klaus
;
Mayr, T.
;
Svacinka, Rainer
;
Jaros, Doris
;
Rohm, Harald
, et al
Sep-2011
Sensory and chemical quality of a coffee brew : effect of different extraction methods
Gloess, Alexia
;
Chatelain, Karin
;
Bongartz, Annette
;
Strittmatter, André
;
Rast, Markus
, et al
2009
SO2 in Most und Wein : Bestimmung, Dosierung und Bedeutung
Flüeler, Thomas
;
Häfele, Martin
2002
Sporeninaktivierung von Kakaobohnen
Gantenbein-Demarchi, Corinne
;
Stehli, Ch.
;
Benz, K.
Dec-2017
Symbiose von Theorie und Experiment zur Optimierung der Entkoffeinierung von Tee
Merlo, Olivier
2015
Tee
Bongartz, Annette
;
Cezanne, Marie-Louise
;
Julius, Nina