Issue Date | Title | Involved Person(s) |
Sep-2014 | "Harmony" of extra virgin olive oils (EVOOs) | Popp, Martin; Bongartz, Annette |
2014 | Broad and complex anti-Listeria activity among meat and fish isolates of lactic acid bacteria | Gantenbein-Demarchi, Corinne; Haefeli, Deborah; Miescher Schwenninger, Susanne |
16-Jun-2014 | Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel | Kleinert, Michael |
2014 | Cacao y chocolate - desde la perspectiva sensorial : taller | Chatelain, Karin |
2014 | El importante rol de la evaluación sensorial a través de la cadena de valor del chocolate | Chatelain, Karin |
2014 | Healthy aging : implementation of a community-based senior panel | Brombach, Christine; Clauss, Anne Sophie; Kinner, Julia; Bongartz, Annette |
2014 | Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener Brötchen | Rüegg, Nadine; Kinner, Mathias; Kündig, René; Kleinert, Michael; Yildirim, Selçuk |
20-Nov-2014 | Prediction of shelf life – future possibilities | Yildirim, Selçuk |
2014 | Schmecken Senioren anders? : Einblick in die Arbeit mit dem Wädenswiler Seniorenpanel | Kinner, Julia; Bruckner, Michael Josef; Rudorf, Julia; Bongartz, Annette |
Sep-2014 | Insights into sensory changes in elderly people : "SENPAN" - Swiss panel of elderly people | Rudorf, Julia; Kinner, Julia; Bongartz, Annette |