Issue Date | Title | Involved Person(s) |
Dec-2019 | Sustainable and healthy diets: trade-offs and synergies : final scientific report | Stolze, Matthias; Schader, Christian; Muller, Adrian; Frehner, Anita; Kopainsky, Birgit; Nathani, Carsten; Brandes, Julia; Rohrmann, Sabine; Brombach, Christine; Krieger, Jean-Philippe; Pestoni, Giulia; Brombach, Christine; Flückiger, Stefan; Stucki, Matthias; Frischknecht, Rolf; Alig, Martina |
2019 | An app to improve eating habits of adolescents and young adults (Challenge to Go) : systematic development of a theory-based and target group-adapted mobile app intervention | Rohde, Anna; Duensing, Anja; Dawczynski, Christine; Godemann, Jasmin; Lorkowski, Stefan; Brombach, Christine |
2019 | Suffizienz in der Ernährung : Entwicklung und Durchführung eines Workshops zur Förderung suffizienter Ernährungsweisen | Trachsel, Sonja; Maggi, Maurice; Nydegger, Vera |
2019 | Suffizienz in der Ernährung : Typen sich suffizient ernährender Menschen | Jaisli, Isabel; Trachsel, Sonja; Lüchinger, Moritz |
2019 | Cultural differences in diet and determinants of diet quality in Switzerland : results from the national nutrition survey menuCH | Pestoni, Giulia; Krieger, Jean-Philippe; Sych, Janice Marie; Faeh, David; Rohrmann, Sabine |
May-2018 | Essen in Zahlen | Brombach, Christine |
9-Mar-2018 | Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie | Brombach, Christine |
Feb-2018 | Fleischkonsum in der Schweiz heute : einige Überlegungen dazu | Brombach, Christine |
2018 | Fit für innovatives Wirtschaften : was leistet die berufliche Grundbildung? | Trachsel, Sonja; Spörri, Martina; Baur, Priska |
2018 | Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze | Müller, Claudia; Berger, Verena |
Jan-2018 | Nudges, die kleinen "Schubser" für ein gesundes Essen | Brombach, Christine |
2018 | Dietary patterns and their sociodemographic and lifestyle determinants in Switzerland : results from the national nutrition survey menuCH | Krieger, Jean-Philippe; Pestoni, Giulia; Cabaset, Sophie; Brombach, Christine; Sych, Janice Marie; Schader, Christian; Faeh, David; Rohrmann, Sabine |
Dec-2017 | Trends im Bedürfnisfeld Ernährung : Treiber und Hemmnisse auf dem Weg zu ressourcenleichten Esskulturen | Baur, Priska; Schluep, Isabelle; Minsch, Jürg |
2017 | Relative validation of a food frequency questionnaire to estimate food intake in an adult population | Steinemann, Nina; Grize, Leticia; Ziesemer, Katrin; Kauf, Peter; Probst-Hensch, Nicole; Brombach, Christine |
2017 | Förderung einer gesunden, ressourcenschonenden Esskultur : Bildungskonzept, Bildungsangebot und Wirkungsanalyse bei Jugendlichen | Forster, Stefan; Müller, Claudia; Dettwiler, Alexander; Stacher, Robin |