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Issue DateTitleInvolved Person(s)
26-Oct-2022Decoding the fine flavor properties of dark chocolatesUllrich, Lisa; Casty, Bettina; André, Amandine; Hühn, Tilo; Steinhaus, Martin, et al
7-Dec-2022Decoding the fine flavour properties of dark chocolatesUllrich, Lisa; Casty, Bettina; André, Amandine; Hühn, Tilo; Steinhaus, Martin, et al
1-Dec-2020Die (des)informierte GesellschaftHühn, Tilo
2017Determination of oligomeric proanthocyanidins and their antioxidant capacity from different chocolate manufacturing stages using the NP-HPLC-online-DPPH methodologyPedan, Vasilisa; Fischer, Norbert; Bernath, Konrad; Hühn, Tilo; Rohn, Sascha
2012Development of a novel functional drink containing Aronia (Aronia melanocarpa) for the aging populationSych, Janice Marie; Hühn, Tilo; Brombach, Christine; Good, Stephanie; Brunner, Urs
2013Einfluss der Feldgeometrie von Weinbergen auf die Prozess- und Regiezeit bei der TraubenernteHäfele, Martin; Koch, Alice; Haupt, Dirk; Hühn, Tilo
2012Einfluss des Zeitpunkts zur Einleitung des biologischen Säureabbaus auf die Qualität von RotweinenHäfele, Martin; Pulver, Daniel; Bernath, Konrad; Lorenzini, Fabrice; Flüeler, Thomas, et al
2004Einfluss von oenologischen Massnahmen auf das Reifungspotenzial von WeinBernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo
1997Einflussfaktoren der vorzeitigen und untypischen WeinalterungHühn, Tilo; Sponholz, Wolf-Rüdiger; Gafner, Jürg
2019Flavour characterisation of chocolate & cocoa products produced by novel processing techniquesChetschik, Irene; Ullrich, Lisa; Schlüter, Ansgar; Chatelain, Karin; Hühn, Tilo
2013FTIR Daten zur Optimierung der ErntelogistikHäfele, Martin; Koch, Alice; Hühn, Tilo
23-Jul-2021Impact of water on odor-active compounds in fermented and dried cocoa beans and chocolates made thereofUllrich, Lisa; Neiens, Silva; Hühn, Tilo; Steinhaus, Martin; Chetschik, Irene
2022Influence of aerobic and anaerobic moist incubation on selected nonvolatile constituents : comparison to traditionally fermented cocoa beansSchlüter, Ansgar; André, Amandine; Hühn, Tilo; Rohn, Sascha; Chetschik, Irene
2003Influence of pre-bottling filtration techniques on wine qualityBernath, Konrad; Hühn, Tilo; Höchli, Ueli; Nickel, Kathrin; Sägesser, Hansruedi, et al
16-Feb-2023Influence of the cocoa bean variety on the flavor compound composition of dark chocolatesUllrich, Lisa; Casty, Bettina; André, Amandine; Hühn, Tilo; Chetschik, Irene, et al
2017Investigations on the aroma of cocoa pulp (theobroma cacao L.) and its influence on the odor of fermented cocoa beansChetschik, Irene; Kneubühl, Markus; Chatelain, Karin; Schlüter, Ansgar; Bernath, Konrad, et al
2016Luftaufnahmen zur Optimierung logistischer Herausforderungen bei der TraubenernteHäfele, Martin; Schildberger, David; Hühn, Tilo
24-Aug-2018Maische-Extraktion und Ausbau bei RotweinHäfele, Martin; Flüeler, Thomas; Bernath, Konrad; Kümin, Nadja; Hühn, Tilo
29-Aug-2019Maischekontaktzeit : wann und wie lange?Häfele, Martin; Flüeler, Thomas; Kümin, Nadja; Bernath, Konrad; Hühn, Tilo
2011Massnahmen zur Erhöhung der Mercapto-hexanol-VorstufenBermes, Carlo Manfred; Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo; Pfeifer, Wolfgang