Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-3812
Publication type: Conference paper
Type of review: Not specified
Title: Einfluss des Zeitpunkts zur Einleitung des biologischen Säureabbaus auf die Qualität von Rotweinen
Authors: Häfele, Martin
Pulver, Daniel
Bernath, Konrad
Lorenzini, Fabrice
Flüeler, Thomas
Hühn, Tilo
Temperli, Theo
Balmer, Michael
Ludwig, Florian
Maurer, Christian
Peterer, Andreas
DOI: 10.21256/zhaw-3812
Conference details: Wädenswiler Weintage 2012, Wädenswil, 12.-13. Januar 2012
Issue Date: 2012
Publisher / Ed. Institution: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Publisher / Ed. Institution: Wädenswil
Language: German
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/7504
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Product Development and Production Technologies (IPP)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zusammenfassung BSA Versuch Wädenswiler Weintage.pdf62.72 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Häfele, M., Pulver, D., Bernath, K., Lorenzini, F., Flüeler, T., Hühn, T., Temperli, T., Balmer, M., Ludwig, F., Maurer, C., & Peterer, A. (2012). Einfluss des Zeitpunkts zur Einleitung des biologischen Säureabbaus auf die Qualität von Rotweinen. Wädenswiler Weintage 2012, Wädenswil, 12.-13. Januar 2012. https://doi.org/10.21256/zhaw-3812
Häfele, M. et al. (2012) ‘Einfluss des Zeitpunkts zur Einleitung des biologischen Säureabbaus auf die Qualität von Rotweinen’, in Wädenswiler Weintage 2012, Wädenswil, 12.-13. Januar 2012. Wädenswil: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-3812.
M. Häfele et al., “Einfluss des Zeitpunkts zur Einleitung des biologischen Säureabbaus auf die Qualität von Rotweinen,” in Wädenswiler Weintage 2012, Wädenswil, 12.-13. Januar 2012, 2012. doi: 10.21256/zhaw-3812.
HÄFELE, Martin, Daniel PULVER, Konrad BERNATH, Fabrice LORENZINI, Thomas FLÜELER, Tilo HÜHN, Theo TEMPERLI, Michael BALMER, Florian LUDWIG, Christian MAURER und Andreas PETERER, 2012. Einfluss des Zeitpunkts zur Einleitung des biologischen Säureabbaus auf die Qualität von Rotweinen. In: Wädenswiler Weintage 2012, Wädenswil, 12.-13. Januar 2012. Conference paper. Wädenswil: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. 2012
Häfele, Martin, Daniel Pulver, Konrad Bernath, Fabrice Lorenzini, Thomas Flüeler, Tilo Hühn, Theo Temperli, et al. 2012. “Einfluss des Zeitpunkts zur Einleitung des biologischen Säureabbaus auf die Qualität von Rotweinen.” Conference paper. In Wädenswiler Weintage 2012, Wädenswil, 12.-13. Januar 2012. Wädenswil: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-3812.
Häfele, Martin, et al. “Einfluss des Zeitpunkts zur Einleitung des biologischen Säureabbaus auf die Qualität von Rotweinen.” Wädenswiler Weintage 2012, Wädenswil, 12.-13. Januar 2012, ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, 2012, https://doi.org/10.21256/zhaw-3812.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.