Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-3812
Title: Einfluss des Zeitpunkts zur Einleitung des biologischen Säureabbaus auf die Qualität von Rotweinen
Authors : Häfele, Martin
Pulver, Daniel
Bernath, Konrad
Lorenzini, Fabrice
Flüeler, Thomas
Hühn, Tilo
Temperli, Theo
Balmer, Michael
Ludwig, Florian
Maurer, Christian
Peterer, Andreas
Conference details: Wädenswiler Weintage, Wädenswil, 2012
Publisher / Ed. Institution : ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Publisher / Ed. Institution: Wädenswil
Issue Date: 2012
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Type of review: Not specified
Language : German
Subject (DDC) : 663: Beverage technology
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Centre for Product and Process Development (ZPP)
Publication type: Conference Paper
DOI : 10.21256/zhaw-3812
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/7504
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zusammenfassung BSA Versuch Wädenswiler Weintage.pdf62.72 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.