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Issue Date
Title
Involved Person(s)
Apr-2013
«Bake & pack» - Backwarenverpackungen unter der Lupe
Renke, Nadine
;
Kündig, Rene
;
Kinner, Mathias
;
Kleinert, Michael
;
Yildirim, Selçuk
2013
Development of multifunctional bakery bio-ingredients containing two important vitamins, folate and B12
Sych, Janice Marie
;
Miescher Schwenninger, Susanne
;
Grattepanche, Franck
;
Kinner, Mathias
;
Kleinert, Michael
, et al
1999
Dusting down
Bachmann, Marco
;
Stalder, Christoph
;
Rudin, Peter
;
Kleinert, Michael
2014
Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener Brötchen
Rüegg, Nadine
;
Kinner, Mathias
;
Kündig, René
;
Kleinert, Michael
;
Yildirim, Selçuk
2016
Energieeffizienz des Brotbackprozesses
Buchli, Jürg
;
Aus der Au, Philipp
;
Kinner, Mathias
;
Kleinert, Michael
2016
Energieeffizienz des Brotbackprozesses : Teil 2
Buchli, Jürg
;
Aus der Au, Philipp
;
Kinner, Mathias
;
Kleinert, Michael
Mar-2009
Entwicklung eines Aromarades für Brot
Kleinert, Michael
;
Bongartz, Annette
;
Raemy, Esther
1999
Entwicklung von glutenfreien Backwaren
Bachmann, Marco
;
Städeli, Christoph
;
Rudin, Peter
;
Kleinert, Michael
2007
"Fadenziehen" in Broten! Ist eine Zunahme der Brotkrankheit zu erwarten?
Kovalj, Tamara
;
Gantenbein-Demarchi, Corinne
;
Kleinert, Michael
2009
Fadenziehende Bacillus-Stämme auf Getreide : Früherkennung möglich?
Huber, Jeanine
;
Kuhn, Roger
;
Kleinert, Michael
;
Gantenbein-Demarchi, Corinne
14-Nov-2013
Guiding the development of multi-functional ingredients for bakery products : an overview
Sych, Janice Marie
;
Kinner, Mathias
;
Popp, Martin
;
Miescher Schwenninger, Susanne
;
Bongartz, Annette
, et al
30-Jan-2015
Innovation in Wirtschaft und Wissenschaft - knochenharte Arbeit oder "Schoggijob"?
Kleinert, Michael
2009
Language of bread : expertview - bread flavours
Kleinert, Michael
;
Cook-Gummery, Stella
2011
Milchsäurebakterien : altes Geheimnis neu entdeckt
Gantenbein-Demarchi, Corinne
;
Beeli, Sophia
;
Kleinert, Michael
2007
Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit "Fadenziehen" in Weizenbroten
Kovalj, Tamara
;
Gantenbein-Demarchi, Corinne
;
Kleinert, Michael
2012
Multifunctional bakery bio-ingredients and nutritional supplements by fermentation of co-cultures of lactic acid bacteria and proprionibacteria
Lacroix, Christophe
;
Sych, Janice Marie
;
Miescher Schwenninger, Susanne
;
Kleinert, Michael
2011
Network innovation in the food sector
Kleinert, Michael
2014
Novel bio-ingredient containing folate and B12 by fermentation of co-cultures of lactic acid bacteria and propionibacteria for use in bakery products
Lacroix, Christophe
;
Sych, Janice Marie
;
Miescher Schwenninger, Susanne
;
Kleinert, Michael
2014
Optimale Verpackung
Rüegg, Nadine
;
Yildirim, Selçuk
;
Kinner, Mathias
;
Kleinert, Michael
Jun-2013
Optimisation of gluten-free pasta – improvement of the nutritional quality
Flury, Christine
;
Kinner, Mathias
;
Yildirim, Selçuk
;
Kleinert, Michael
;
Schönlechner, Regine