Issue Date | Title | Involved Person(s) |
2014 | Broad and complex anti-Listeria activity among meat and fish isolates of lactic acid bacteria | Gantenbein-Demarchi, Corinne; Haefeli, Deborah; Miescher Schwenninger, Susanne |
16-Jun-2014 | Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel | Kleinert, Michael |
2014 | Cacao y chocolate - desde la perspectiva sensorial : taller | Chatelain, Karin |
2014 | El importante rol de la evaluación sensorial a través de la cadena de valor del chocolate | Chatelain, Karin |
2014 | Healthy aging : implementation of a community-based senior panel | Brombach, Christine; Clauss, Anne Sophie; Kinner, Julia; Bongartz, Annette |
2014 | Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener Brötchen | Rüegg, Nadine; Kinner, Mathias; Kündig, René; Kleinert, Michael; Yildirim, Selçuk |
20-Nov-2014 | Prediction of shelf life – future possibilities | Yildirim, Selçuk |
2014 | Texture of baked goods | Kinner, Mathias; Popp, Martin; Bongartz, Annette; Kleinert, Michael |
Jun-2014 | Sensorische Bewertung von Speiseölen : Gemeinsamkeiten und Unterschiede | Bongartz, Annette |
2014 | Effect of storage conditions and sulphur compounds on the activity of palladium based oxygen scavenging films | Yildirim, Selçuk; Rüegg, Nadine |