Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Person
Title
Issue Date
ZHAW Projects
Organisational Unit
Publication Type
Subject (DDC)
Subject
Keywords for Webfeeds
Series
ZHAW Magazines
Language
Deutsch
English
Sign on to:
My workspace
Receive email
updates
Edit Profile
ZHAW digitalcollection
Browsing by Keywords for Webfeeds Geography of Food
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Metadata reports
CSV (short)
RIS
BibTeX
Showing results 24 to 43 of 71
< previous
next >
Issue Date
Title
Involved Person(s)
2023
Gamified online surveys : assessing experience with self-determination theory
Aubert, Alice H.
;
Scheidegger, Andreas
;
Schmid, Sara
Sep-2023
Gamifying online surveys to engage citizens in complex decision-making
Aubert, Alice H.
Aug-2020
Genuss und Verantwortung passen zusammen
Baur, Priska
23-Jun-2017
Geography of food summer school : designing food value chains
Jaisli, Isabel
;
Schmitt, Emilia
2021
Geography of food summer school : international exchange for sustainable food value chains
Jaisli, Isabel
;
Grüter, Roman
;
Oehen, Bernadette
;
Pintar, Marina
;
Kontrakere Basegowda, Umesh
19-Oct-2020
Grundlagen und Toolbox für eine erfolgreiche Integration der Landwirtschaft in Regionalen Naturpärken
Moser, Ruth
;
Trachsel, Sonja
;
Göpfert, Rebecca
;
Koster, Bettina
;
Mettler, Daniel
, et al
Jan-2022
How can farmers be better integrated into nature parks? : AgriPark – Transdisciplinary development of approaches for better cooperation between agriculture and Regional Nature Parks
Trachsel, Sonja
;
Moser, Ruth
;
Reutz, Birgit
;
Göpfert, Rebecca
10-Sep-2020
How is the issue of overageing of cocoa farming households influenced by their endowment with livelihood capitals?
Roth, Aline
;
Trachsel, Sonja
;
Schneider, Monika
;
de Castelberg, Sabine
17-Jan-2015
Hörnli und Ghacktes - und zum Dessert Caramelköpfli mit Nidle : was die Schweizer Esskultur mit unserem Umgang mit der Mitwelt zu tun hat
Baur, Priska
Sep-2019
Innovationen in der Berufs- und Weiterbildung : wie KöchInnen und Restaurationsfachleute motivierter und kompetenter werden, vegetarische und vegane Menüs zu kochen und zu empfehlen
Trachsel, Sonja
;
von Rickenbach, Flavio
;
Baur, Priska
9-Nov-2015
Institutionen schaffen Werte
Baur, Priska
Apr-2021
Klimawandel in der Schweizer Landwirtschaft : bereits jetzt anpassen?
Grüter, Roman
;
Veith, Claudia
Nov-2014
Landwirtschaft und Agrarpolitik im Spannungsfeld von Versorgung und Ökologie : Überzeugungen, Interessen und Argumente - Elemente einer Landkarte der Politik prägenden Paradigmen
Baur, Priska
Jan-2018
Literature review on meal choice and meal offering
Frick, Jacqueline
27-Apr-2023
Luzern : moderner Weinbaukanton mit Potenzial
Felder, Beat
;
Grüter, Roman
;
Schumacher, Peter
Jun-2015
Marktöffnung als Weg in eine zukunftsfähige Schweizer Land- und Ernährungswirtschaft - Chancen, Herausforderungen und Lösungsansätze : Auszug aus dem Schlussbericht zuhanden der GesprächspartnerInnen
Baur, Priska
Jun-2020
Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment
Egeler, Gian-Andrea
;
von Rickenbach, Flavio
;
Baur, Priska
Sep-2020
Menüwahl in der Hochschulmensa : Dokumentation der Kassendaten
Egeler, Gian-Andrea
Oct-2020
Menüwahl in der Hochschulmensa : Fleisch oder Vegi? Ergebnisse eines 12-wöchigen Feldexperiments
Egeler, Gian-Andrea
;
Baur, Priska
Jun-2020
Mittagessen auf dem Campus : Dokumentation der Daten aus der Gästebefragung
von Rickenbach, Flavio