Browsing by Person trso

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 3 to 11 of 11 < previous 
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2019Climate protection in tourism and leisure activities : insights from a tourists’ perspectiveTrachsel, Sonja; Gruber, Simone; Gantenbein, Basil
2018Finding and Analysing Social Hotspots in a Global Food Value Chain as a Basis for Livelihood ImprovementTrachsel, Sonja; Jaisli, Isabel; Schmitt, Emilia
2018Fit für innovatives Wirtschaften : was leistet die berufliche Grundbildung?Trachsel, Sonja; Spörri, Martina; Baur, Priska
Sep-2019Innovationen in der Berufs- und Weiterbildung : wie KöchInnen und Restaurationsfachleute motivierter und kompetenter werden, vegetarische und vegane Menüs zu kochen und zu empfehlenTrachsel, Sonja; von Rickenbach, Flavio; Baur, Priska
2017Nischenproduktion und Diversifizierung - Chance für die Schweizer LandwirtschaftJaisli, Isabel; Trachsel, Sonja; Schwab, Seraina
2019Regionale Naturpärke : Entwicklungsmöglichkeiten für FamilienbetriebeTrachsel, Sonja; Göpfert, Rebecca; Koster, Bettina; Moser, Ruth; Reutz, Birgit, et al
2019Suitability evaluation system for the production and sourcing of agricultural commoditiesJaisli, Isabel; Laube, Patrick; Trachsel, Sonja; Ochsner, Pascal; Schuhmacher, Sarah
2013The role of informal governance in post-disaster reconstruction and its impact on elderly people's social security in coastal Tamil NaduDuyne Barenstein, Jennifer E.; Trachsel, Sonja
Nov-2017Umwelt, Gesundheit und Tiere in den Lehrmitteln für Köchinnen und Köche und RestaurationsfachleuteJenny, Maurus; Trachsel, Sonja; Baur, Priska