Issue Date | Title | Involved Person(s) |
10-Mar-2019 | Dairy consumption and its distribution throughout the day in the Swiss language regions : results from the national nutrition survey menuCH | Inanir, Dilara; Kaelin, Ivo; Müller, Claudia; Rohrmann, Sabine; Sych, Janice Marie |
Oct-2013 | A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale catering | Müller, Claudia; Grabherr, Patrizia Margrith; Ott, Thomas; Brombach, Christine; Hauck, René |
Mar-2013 | Benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der Gemeinschaftsgastronomie | Grabherr, Patrizia Margrith; Ott, Thomas; Brombach, Christine; Hauck, René; Müller, Claudia |
2013 | Calorie labeling of menus : a feasibility study in a university cafeteria | Sych, Janice Marie; Brombach, Christine; Müller, Claudia; Fotouhinia, Maryam |
Mar-2012 | Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie | Grabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine; Müller, Claudia |
Mar-2012 | Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen | Schuh, Katrin; Böhm, Volker; Seidel, Kathrin; Brombach, Christine; Müller, Claudia, et al |
2012 | Wädenswiler Barometer : ein Bewertungstool für die Gemeinschaftsgastronomie | Brombach, Christine; Wegmann, Lara; Müller, Claudia |
18-Mar-2011 | Feasibility-Test eines für die Schweiz entwickelten Online-Wiegeprotokolls | Müller, Claudia; Good, Stephanie; Brombach, Christine |
2011 | Nachhaltige Ernährung : Menü-Nachhaltigkeits-Index | Müller, Claudia; Grabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine |
2010 | Development of an online food frequency questionnaire for Switzerland | Brombach, Christine; Böttcher, Normen; Good, Stephanie; Meier, Sibylle; Müller, Claudia, et al |