Title: Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen
Authors : Schuh, Katrin
Böhm, Volker
Seidel, Kathrin
Brombach, Christine
Müller, Claudia
Bender, Ute
Proceedings: Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE
Conference details: 49. Wissenschaftlicher Kongress der DGE: Ernährung und Prävention – Chancen und Grenzen, Deutsche Gesellschaft für Ernährung e. V., Technische Universität München, Freising-Weihenstephan, Deutschland, 14.-16. März 2012
Publisher / Ed. Institution : Deutsche Gesellschaft für Ernährung e. V. (DGE)
Publisher / Ed. Institution: Bonn
Issue Date: Mar-2012
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Series : Proceedings of the German Nutrition Society
Series volume: 17
Type of review: Not specified
Language : German
Subject (DDC) : 338.927: Environmental economics and sustainable development
613.2: Dietetics
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Publication type: Conference Poster
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2296
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.