Title: Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie
Authors : Grabherr, Patrizia Margrith
Brombach, Christine
Müller, Claudia
Proceedings: Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE
Conference details: 49. Wissenschaftlicher Kongress der DGE: Ernährung und Prävention – Chancen und Grenzen, Deutsche Gesellschaft für Ernährung DGE, Technische Universität München, Freising-Weihenstephan, Deutschland, 14.-16. März 2012
Publisher / Ed. Institution : Deutsche Gesellschaft für Ernährung e. V. (DGE)
Publisher / Ed. Institution: Bonn
Issue Date: Mar-2012
Series : Proceedings of the German Nutrition Society
Series volume: 17
Language : Deutsch / German
Subject (DDC) : 338.927: Umweltökonomie, Nachhaltige Entwicklung
640: Hauswirtschaft und Familie
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Publication type: Konferenz: Poster / Conference Poster
Type of review: Keine Angabe / Not specified
ISBN: 978-3-88749-230-4
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2298
License (according to publishing contract) : Lizenz gemäss Verlagsvertrag / Licence according to publishing contract
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.