Search


Results 1-13 of 13 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2022Interventionen zur Förderung einer klimabewussten ErnährungBerger, Verena; Müller, Claudia
30-Nov-2021Narrative der Nahrung und wie sie uns beeinflussenHühn, Gisela; Hühn, Tilo
2021Ernährungsmuster im Verlauf der Generationen : Generation X-ZBrombach, Christine
2021Wertschätzung für Lebensmittel und Mehrzahlungsbereitschaft : empirische Untersuchung zur VerbrauchersichtBrombach, Christine; Bergmann, Karin
2021Ernährung, die neue Religion?Brombach, Christine
3-Dec-2020Ernährungskompetenz – gestern, heute, morgen : ein kulinarischer Blick auf die Generationen und ihren WandelBrombach, Christine
17-Sep-2020Motivations for sufficiency in individual dietary decisions : a typologyTrachsel, Sonja; Jaisli, Isabel; Lüchinger, Moritz
7-Sep-2020No-meat eaters are less likely to be overweight or obese, but take dietary supplements more often : results from the Swiss National Nutrition survey menuCHSteinbach, Lydia; Rohrmann, Sabine; Kaelin, Ivo; Krieger, Jean-Philippe; Pestoni, Giulia, et al
2020Heimische Superfoods – alte Bekannte wiederentdecktBrombach, Christine
2020Massnahmen zur Beherrschung mikrobiologischer Risiken verursacht durch Vibrio spp.Stöppelmann, Felix; Fieseler, Lars
Jan-2020menuCH - wie ernährt sich die SchweizRohrmann, Sabine; Pestoni, Giulia; Krieger, Jean-Philippe; Faeh, David; Sych, Janice Marie, et al
2020Investigation of processed meat consumption from the National Nutritional Survey menuCH and ecological data for colorectal cancer incidence in SwitzerlandSych, Janice; Kaelin, Ivo; Inanir, Dilara; Faeh, David; Pestoni, Giulia, et al
2020We are what we eat : socioeconomic profile and the environmental impact of our dietMuir, Karen
Results 1-13 of 13 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next