Issue Date | Title | Involved Person(s) |
18-Sep-2023 | How to save the world with zombies? : a scientainment approach to engage young people | Bättig-Frey, Petra; West, Mirjam; Skelton, Rahel; Berger, Verena |
Mar-2022 | System-2-Nudges in der Außer-Haus-Verpflegung : ein Feldexperiment zur Förderung der nachhaltigen Menüwahl | Berger, Verena; Burkhalter, Linda; Müller, Claudia |
Mar-2022 | Klimabewusste und ausgewogene Ernährung in städtischen Verpflegungsbetrieben : Erarbeitung eines Menü-Sets mit nachhaltigen Mittagsmahlzeiten für Personalrestaurants und Alterszentren | Müller, Claudia; Berger, Verena; Egeler, Gian-Andrea; Bradford, Sebastian; Stucki, Matthias |
Mar-2022 | Interventionen zur Förderung einer klimabewussten Ernährung : ein Feldexperiment in städtischen Verpflegungsbetrieben | Berger, Verena; Müller, Claudia; Egeler, Gian-Andrea; Bradford, Sebastian; Stucki, Matthias |
5-Sep-2021 | Solving the trilemma : climate-friendly, healthy, and popular meals for retirement homes and canteens | Berger, Verena; Müller, Claudia; Egeler, Gian-Andrea; Muir, Karen; Bradford, Sebastian; Deluchi, Matteo; Stucki, Matthias |
Aug-2021 | Energie- und klimabewusste Ernährung in städtischen Verpflegungsbetrieben | Berger, Verena; Müller, Claudia; Egeler, Gian-Andrea; Muir, Karen; Bradford, Sebastian; Delucchi, Matteo; Stucki, Matthias, et al |
2020 | Zombie attack! : using scientainment to teach about sustainable food | Bättig-Frey, Petra; Berger, Verena; Skelton, Rahel |
2019 | Should manufacturers use food labels? : the case of chocolate | Berger, Verena; Müller, Steffen; Seiler, Roger |
24-Nov-2017 | Die Wahrheit auf dem Teller | Martin, Manuel; Berger, Verena; Müller, Claudia |
2015 | Developing guidance for companies to master current challenges in sustainability reporting : two case studies from banking and tourism in Switzerland | Daub, Claus-Heinrich; Brand, Fridolin S.; Berger, Verena; Hetze, Katharina; Winistörfer, Herbert |