Search


Results 106-120 of 193 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleInvolved Person(s)
Apr-2013«Bake & pack» - Backwarenverpackungen unter der LupeRenke, Nadine; Kündig, Rene; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael; Yildirim, Selçuk
Mar-2013Development and characterization of palladium based oxygen scavenger packaging filmYildirim, Selçuk; Eberhard, Sandra; Gsell, Vanessa; Renke, Nadine
2013Untersuchung der Einflüsse von MAP und Lagerungstemperatur auf die Haltbarkeit von teilgebackenen Brötchen und MuffinsYildirim, Selçuk; Kündig, Rene; Renke, Nadine; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael
2013Development of multifunctional bakery bio-ingredients containing two important vitamins, folate and B12Sych, Janice Marie; Miescher Schwenninger, Susanne; Grattepanche, Franck; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael; Lacroix, Christiophe
2013Characterization of the microflora of industrial Mexican cheeses produced without added chemical preservativesSaxer, Samuel; Miescher Schwenninger, Susanne; Lacroix, Christophe
2013Packaging gets active : development of a novel oxygen scavenging film for food packagingYildirim, Selçuk; Renke, Nadine
2013Evaluación sensorial y aseguramiento de la calidad - comienza en la finca : el mercado del cacao y chocolate desde una perspectiva sensorialChatelain, Karin
2013Probiotics and PrebioticsYing, Dan Yang; Gantenbein-Demarchi, Corinne
201312th international olive oil award - Zurich 2013Bongartz, Annette
2013Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette BrotMüller, Claudia
Jan-2013Design for all - ein Konzept für die Zielgruppen von morgen?Bongartz, Annette; Brombach, Christine
2013Alte Kartoffelsorten im Blick der SensorikBongartz, Annette; Klauser, Eugenia
2013Energiesparen durch EnergiebenchmarkBuchli, Jürg
2013High gas permeable food contact layer by electrospun nanofibersAdlhart, Christian; Renke, Nadine; Yildirim, Selçuk; Staudenmaier, Reto
2013Bacteriophage biocontrolFieseler, Lars; Loessner, Martin
Results 106-120 of 193 (Search time: 0.007 seconds).