Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1840
Title: Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik
Authors : Bongartz, Annette
Klauser, Eugenia
Published in : Lebensmittel-Technologie
Issue : 5
Pages : 12
Pages to: 13
Publisher / Ed. Institution : Binkert Medien AG
Issue Date: 2013
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Type of review: Not specified
Language : German
Subjects : Charakteristik; Kartoffel; Profilierung; Alte Sorte
Subject (DDC) : 664: Food technology
Abstract: Kartoffel ist nicht gleich Kartoffel. Die Knollen unterscheiden sich nicht nur in der Farbe, sondern auch in ihrer Form und im Geschmack. Besonders alte Sorten weichen von den «industriellen Standards» ab. Das objektive Fachpanel der Fachstelle Sensorik/Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, ZHAW, führte in einer Studie sensorische Profilierungen ausgewählter alter Kartoffelsorten durch.
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Publication type: Article in scientific Journal
DOI : 10.21256/zhaw-1840
ISSN: 0256-6575
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4200
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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