Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot
Authors: Müller, Claudia
Conference details: 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013
Issue Date: 2013
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4120
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Müller, C. (2013). Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot. 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013.
Müller, C. (2013) ‘Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot’, in 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013.
C. Müller, “Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot,” in 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013, 2013.
MÜLLER, Claudia, 2013. Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot. In: 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013. Conference presentation. 2013
Müller, Claudia. 2013. “Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot.” Conference presentation. In 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013.
Müller, Claudia. “Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot.” 12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013, 2013.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.