Issue Date | Title | Involved Person(s) |
21-Aug-2019 | Ohmic heating - a novel approach for gluten-free bread baking | Bender, Denisse; Gratz, Maximilian; Vogt, Silvan; Fauster, Thomas; Wicki, Beata, et al |
2016 | Energieeffizienz des Brotbackprozesses : Teil 2 | Buchli, Jürg; Aus der Au, Philipp; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael |
2016 | Energieeffizienz des Brotbackprozesses | Buchli, Jürg; Aus der Au, Philipp; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael |
2015 | Screening for β-D-glucan producing lactic acid bacteria isolated from environmental sources | Mischler, Sandra; Kinner, Mathias; Wolter, Anika; Kleinert, Michael; Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al |
2015 | Textur von Backwaren | Cezanne, Marie-Louise; Kinner, Mathias; Popp, Martin; Bongartz, Annette; Kleinert, Michael |
2015 | Effect of glutamate accumulation during sourdough fermentation with lactobacillus reuteri on the taste of bread and sodium-reduced bread | Zhao, Cindy J.; Kinner, Mathias; Wismer, Wendy; Gänzle, Michael G. |
2014 | Texture of baked goods | Kinner, Mathias; Popp, Martin; Bongartz, Annette; Kleinert, Michael |
2014 | Optimale Verpackung | Rüegg, Nadine; Yildirim, Selçuk; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael |
2014 | Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener Brötchen | Rüegg, Nadine; Kinner, Mathias; Kündig, René; Kleinert, Michael; Yildirim, Selçuk |
14-Nov-2013 | Guiding the development of multi-functional ingredients for bakery products : an overview | Sych, Janice Marie; Kinner, Mathias; Popp, Martin; Miescher Schwenninger, Susanne; Bongartz, Annette, et al |
Jun-2013 | Optimisation of gluten-free pasta – improvement of the nutritional quality | Flury, Christine; Kinner, Mathias; Yildirim, Selçuk; Kleinert, Michael; Schönlechner, Regine |
Jun-2013 | Use of an oxygen scavenger to prolong the shelf life of part baked bread | Kündig, Rene; Renke, Nadine; Wahrenberger, Priska; Kleinert, Michael; Kinner, Mathias, et al |
Apr-2013 | «Bake & pack» - Backwarenverpackungen unter der Lupe | Renke, Nadine; Kündig, Rene; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael; Yildirim, Selçuk |
2013 | Development of multifunctional bakery bio-ingredients containing two important vitamins, folate and B12 | Sych, Janice Marie; Miescher Schwenninger, Susanne; Grattepanche, Franck; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael, et al |
2013 | Untersuchung der Einflüsse von MAP und Lagerungstemperatur auf die Haltbarkeit von teilgebackenen Brötchen und Muffins | Yildirim, Selçuk; Kündig, Rene; Renke, Nadine; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael |