Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Person
Title
Issue Date
ZHAW Projects
Organisational Unit
Publication Type
Subject (DDC)
Subject
Keywords for Webfeeds
Series
ZHAW Magazines
Language
Deutsch
English
Sign on to:
My workspace
Receive email
updates
Edit Profile
ZHAW digitalcollection
Browsing by Organisational Unit Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Metadata reports
CSV (short)
RIS
BibTeX
Showing results 587 to 606 of 635
< previous
next >
Issue Date
Title
Involved Person(s)
2019
Ultrasensitive detection of salmonella and listeria monocytogenes by small-molecule chemiluminescence probes
Roth-Konforti, Michal
;
Green, Ori
;
Hupfeld, Mario
;
Fieseler, Lars
;
Heinrich, Nadine
, et al
2012
Umweltauswirkungen des Ernährungsverhaltens von normalgewichtigen, übergewichtigen und adipösen Jugendlichen
Zwick, Michael
;
Müller, Claudia
2013
Untersuchung der Einflüsse von MAP und Lagerungstemperatur auf die Haltbarkeit von teilgebackenen Brötchen und Muffins
Yildirim, Selçuk
;
Kündig, Rene
;
Renke, Nadine
;
Kinner, Mathias
;
Kleinert, Michael
2007
Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren
Bernath, Konrad
;
Kleinert, Michael
;
Wüthrich, Edith
2009
Untersuchungen zum Salzgehalt und zur Konsumentenakzeptanz von salzreduzierten Weizenbroten
Kleinert, Michael
;
Spitz, Marco
;
Brugger, Christine
;
Fratus, Fabio
2012
Update zum EU-Lebensmittelrecht
Kirchsteiger-Meier, Evelyn
Jun-2013
Use of an oxygen scavenger to prolong the shelf life of part baked bread
Kündig, Rene
;
Renke, Nadine
;
Wahrenberger, Priska
;
Kleinert, Michael
;
Kinner, Mathias
, et al
2022
Use of molecular networking to identify 2,5-diketopiperazines in chocolates as potential markers of bean variety
André, Amandine
;
Casty, Bettina
;
Ullrich, Lisa
;
Chetschik, Irene
Jun-2016
Use of palladium based oxygen scavenger to prevent discoloration of ham
Hutter, Simon
;
Rüegg, Nadine
;
Yildirim, Selçuk
2015
Über Gewicht im Alter : Lebensqualität, Langlebigkeit und kulturelle Normen
Brombach, Christine
2016
Über Gewicht im Alter : Lebensqualität, Langlebigkeit und kulturelle Normen
Brombach, Christine
2022
Validation of a visually aides dietary assessment tool to estimate dietary intake in adult Swiss population
Nève, Gilles
;
Bur, Laura
;
Lampert, Ladina
;
Höchsmann, Christoph
;
Brombach, Christine
, et al
17-Dec-2021
Validation of N-Light™ L. monocytogenes for detection of Listeria monocytogenes on environmental surfaces : AOAC Performance Tested Method℠ 122002
Larose, Delphine
;
Desroche, Nicolas
;
Reinau, Lukas
;
Hupfeld, Mario
;
Fieseler, Lars
20-Jan-2023
Validation of N-Light™ salmonella risk test kit for detection of Salmonella spp. on environmental surfaces : AOAC Performance Tested MethodsSM 072204
Desroche, Nicolas
;
De Oliveira, Déborah
;
Imhaus, Anne-Flore
;
Hupfeld, Mario
;
Fieseler, Lars
30-Dec-2023
Variations in Ecuadorian cocoa fermentation and drying at two locations : implications for quality and sensory
Streule, Stefanie
;
Freimüller Leischtfeld, Susette
;
Galler, Martina
;
Motzer, Dominik
;
Poulose-Züst, Monja
, et al
2017
Verarbeitung von Rhabarber und anderer faseriger Rohstoffe
Häfele, Martin
;
Gerber, Oliver
;
Flüeler, Thomas
2010
Verderbsbild Fadenziehen in Backwaren
Huber, Jeanine
;
Freimüller-Leischtfeld, Susette
;
Schwander, Stephanie
;
Kuhn, Roger
;
Kleinert, Michael
, et al
27-Nov-2012
Verpackung gegen Lebensmittelverschwendung
Yildirim, Selçuk
2012
Verpackung gegen Lebensmittelverschwendung
Yildirim, Selçuk
;
Miescher, Susanna
2014
Verpflegungsmanagement im Spital als Schnittstellenaufgabe
Hofer, Susanne
;
Brombach, Christine
;
Kauf, Peter