Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren |
Authors: | Bernath, Konrad Kleinert, Michael Wüthrich, Edith |
Published in: | Cereal Technology (Getreidetechnologie) |
Volume(Issue): | 2007 |
Issue: | 3 |
Page(s): | 158 |
Pages to: | 164 |
Issue Date: | 2007 |
Publisher / Ed. Institution: | Inger |
ISSN: | 1869-2303 |
Language: | German |
Subjects: | Brot; Aromaprofil; PATT; Gärsteuerungsverfahren |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/10173 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Bernath, K., Kleinert, M., & Wüthrich, E. (2007). Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren. Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2007(3), 158–164.
Bernath, K., Kleinert, M. and Wüthrich, E. (2007) ‘Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren’, Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2007(3), pp. 158–164.
K. Bernath, M. Kleinert, and E. Wüthrich, “Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren,” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2007, no. 3, pp. 158–164, 2007.
BERNATH, Konrad, Michael KLEINERT und Edith WÜTHRICH, 2007. Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren. Cereal Technology (Getreidetechnologie). 2007. Bd. 2007, Nr. 3, S. 158–164
Bernath, Konrad, Michael Kleinert, and Edith Wüthrich. 2007. “Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren.” Cereal Technology (Getreidetechnologie) 2007 (3): 158–64.
Bernath, Konrad, et al. “Untersuchungen zum Aromaprofil von Brötchen aus dem PATT-Gärsteuerungsverfahren.” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2007, no. 3, 2007, pp. 158–64.
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