Issue Date | Title | Involved Person(s) |
2017 | Social Media communication of consortia in the Italian agro-food sector : case study of the Aceto Balsamico di Modena | Duma, Fabio; Graf, Christian Olivier; Rroco, Sisi |
2017 | Wie schaffen Unternehmen Wert für den Kunden? | Vogt, Helen |
2017 | Artificial Intelligence : Akzeptanz und Wahrnehmung von Chatbots im Kundendienst | Rellstab, Rolf; Los, Caroline |
2017 | Trust and e-commerce | Rawitzer, Heike; Seiler, Roger; Hari, Jürg J. |
2017 | Kooperatives Kulturmarketing : Typen und strategische Implikationen der interaktiven Wertschöpfung im kulturellen Markt | Potthast, Cornel; Kaul, Helge |
2017 | Digital marketing in retail : what are the benefits a Swiss premium department store could reap when adapting to the changing environment of digitization? A maturity model | Rüeger, Brian; Schöni, Pascal |
2017 | Welche Produkteigenschaften begeistern Kunden? : eine Analyse von Online Reviews | Beinert, Markus; Struik, Arie; Müller, Steffen |
2017 | Fan engagement value in team sport : service-dominant logic informed dimensions | Hüttermann, Marcel; Uhrich, Sebastian; Königstorfer, Jörg |