Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1858
Title: Beurteilungskriterien von "Nativem Olivenöl Extra" : sensorische Besonderheiten
Authors : Bongartz, Annette
Published in : DLG - Lebensmittel
Pages : 10
Pages to: 13
Publisher / Ed. Institution : D L G Verlag
Issue Date: 2007
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Language : German
Subjects : Beschreibung; Extra nativ; Sensorik; Olivenöl
Abstract: Ein Öl ist ein Öl ist ein Öl ...! Warum überhaupt probiert und degustiert man pflanzliche Speiseöle? Was sind die sensorischen Charakteristika speziell von Olivenöl? Und mit welchen Deskriptoren lässt sich extra natives Olivenöl objektiv sensorisch beschreiben?
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Publication type: Contribution to Magazine or Newspaper
DOI : 10.21256/zhaw-1858
ISSN: 2190-7633
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4250
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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