Suche


Treffer 1-7 von 7 (Suchzeit: 0.005 Sekunden).
  • Zurück
  • 1
  • Weiter
Treffer Dokumente:
ErscheinungsdatumTitelBeteiligte Person(en)
10-Mär-2019Dairy consumption and its distribution throughout the day in the Swiss language regions : results from the national nutrition survey menuCHInanir, Dilara; Kaelin, Ivo; Müller, Claudia; Rohrmann, Sabine; Sych, Janice Marie
2019Cultural differences in diet and determinants of diet quality in Switzerland : results from the national nutrition survey menuCHPestoni, Giulia; Krieger, Jean-Philippe; Sych, Janice Marie; Faeh, David; Rohrmann, Sabine
7-Nov-2018Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCHKrieger, Jean-Philippe; Chatelan, Angeline; Pestoni, Giulia; Sych, Janice Marie; Faeh, David, et al.
2018Quels sont les types de déjeuner consommés en Suisse et sont-ils associés à la qualité globale de l'alimentation?Krieger, Jean-Philippe; Chatelan, Angeline; Pestoni, Giulia; Sych, Janice Marie; Faeh, David, et al.
2018Dietary patterns and their sociodemographic and lifestyle determinants in Switzerland : results from the national nutrition survey menuCHKrieger, Jean-Philippe; Pestoni, Giulia; Cabaset, Sophie; Brombach, Christine; Sych, Janice Marie, et al.
2018Estimation and characterization of different types of vegetarians in a swiss universitySych, Janice Marie
2017Sustainable and healthy diets : trade-offs and synergiesBrombach, Christine; Flückiger, Stefan; Rohrmann, Sabine; Sych, Janice Marie; Schneider, K., et al.