Issue Date | Title | Involved Person(s) |
2013 | Informationen zum Projekt Reblaus | Fahrentrapp, Johannes |
2013 | Funktionierende Abläufe schaffen Transparenz und Ruhe : nachhaltige Reinigungsorganisation | Pericin Häfliger, Irina |
2013 | Bemerkungen zu einigen alpinen Trechus-Arten (Coleoptera: Carabidae) der Schweiz | Szallies, Alexander |
2013 | Predicting the sensory profiles of coffee based on PTR-ToF-MS and GC-MS measurements | Gloess, Alexia; Wellinger, Marco; Schönbächler, Barbara; Wieland, Flurin; Lindinger, Christian; Yeretzian, Chahan |
2013 | Evaluación sensorial y aseguramiento de la calidad - comienza en la finca : el mercado del cacao y chocolate desde una perspectiva sensorial | Chatelain, Karin |
Aug-2013 | HPTLC method for phytochemical and radical scavenging profiles of Chilean "Maqui" berries (Aristotelia chilensis) at different ripening stages from cultivated accessions : abstract | Wolfram, Evelyn; Gonzàlez López, B.; Hostettler, Lu; Meier, Beat; Vogel, Hermine |
2013 | Hosting the plant cells in vitro : recent trends in bioreactors | Georgiev, Milen I.; Eibl-Schindler, Regine; Zhong, Jian-Jiang |
2013 | FM servicebarometer : monitoring customer perception of service performance | Coenen, Christian; Waldburger, Doris; von Felten, Daniel |
2013 | Im ganzheitlichen Life-Cycle-Denken bedeutet Abschluss auch Neubeginn : eine neue Herausforderung für Architekten, Fachplaner wie auch Facility Manager | Bernegger, Heinz |
2013 | Nachhaltiges Energiemanagement in der Lebensmittelindustrie | Buchli, Jürg |