Issue Date | Title | Involved Person(s) |
2013 | Energiesparen durch Energiebenchmark | Buchli, Jürg |
2013 | Ebenen der Nachhaltigkeit in der Lebensmittelwirtschaft : Projekte der Fachstelle Nachhaltigkeit & Energie | Müller, Claudia |
2013 | The Swiss chocolate panel : a standardised language for the sensory evaluation of chocolate across companies | Chatelain, Karin |
2013 | Aber bitte keine Seniorenprodukte! : der ältere Konsument und Herausforderungen für die Lebensmittelproduktion | Brombach, Christine |
2013 | Qualitätscheck Kaffee : Cup Tasting | Chatelain, Karin |
2013 | "Schmeckt unser Brot noch?" : Geschmack kreieren - Genuss kommunizieren | Kleinert, Michael |
2013 | Neue Fachstelle für Nachhaltigkeit und Energie am ILGI | Buchli, Jürg; Müller, Claudia |
2013 | Highly oxygen permeable electrospun webs as functional food contact layer for Pd-based oxygen scavenger films | Adlhart, Christian; Yildirim, Selçuk |
2013 | Development of multifunctional bakery bio-ingredients containing two important vitamins, folate and B12 | Sych, Janice Marie; Miescher Schwenninger, Susanne; Grattepanche, Franck; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael, et al |
2013 | Untersuchung der Einflüsse von MAP und Lagerungstemperatur auf die Haltbarkeit von teilgebackenen Brötchen und Muffins | Yildirim, Selçuk; Kündig, Rene; Renke, Nadine; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael |
2013 | Packaging gets active : development of a novel oxygen scavenging film for food packaging | Yildirim, Selçuk; Renke, Nadine |
2013 | Evaluación sensorial y aseguramiento de la calidad - comienza en la finca : el mercado del cacao y chocolate desde una perspectiva sensorial | Chatelain, Karin |
2013 | Characterization of the microflora of industrial Mexican cheeses produced without added chemical preservatives | Saxer, Samuel; Miescher Schwenninger, Susanne; Lacroix, Christophe |
2013 | Probiotics and Prebiotics | Ying, Dan Yang; Gantenbein-Demarchi, Corinne |
2013 | 12th international olive oil award - Zurich 2013 | Bongartz, Annette |