Issue Date | Title | Involved Person(s) |
Mar-2018 | "Informational Nudges“ zur Förderung eines nachhaltigen Ernährungsverhaltens in der Gemeinschaftsgastronomie : ein Feldexperiment | Berger, Verena; Müller, Claudia; Bearth, Angela |
2018 | Quels sont les types de déjeuner consommés en Suisse et sont-ils associés à la qualité globale de l'alimentation? | Krieger, Jean-Philippe; Chatelan, Angeline; Pestoni, Giulia; Sych, Janice Marie; Faeh, David; Bochud, Murielle; Rohrmann, Sabine |
2018 | Eltern - Kinder - Enkel - Urenkel - Ururenkel : Ernährungsverhalten im Verlauf von drei Jahrhunderten - eine Familienbiografie | Brombach, Christine |
2018 | Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors | Cabaset, S.; Sych, J.; Brombach, C. |
2018 | Estimation and characterization of different types of vegetarians in a swiss university | Sych, Janice Marie |
Jan-2018 | Foodtrends und unser Essverhalten von morgen aus Sicht der Forschung | Brombach, Christine |